Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Event

xkubcio24x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalne, gdyż nexon coś spaprał. Raz działa raz nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To są błędy warrock pisali już o tym na forum, że nie potrafią tego naprawić...

Mam tak samo.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

ludzie, czego oczekujcie po nexonie ?!
nexon przejął wr tylko dla kasy, jak chcecie grę z normalnymi eventami to zapraszam do combatarms tam przynajmniej one działają

>już 40% ostrzeż1eń, jeszcze tylko 60% i perm ban ahahahha<

@down

niemam wr na kompie bo w niego nie gram ....

Opublikowano

ludzie, czego oczekujcie po nexonie ?!

nexon przejął wr tylko dla kasy, jak chcecie grę z normalnymi eventami to zapraszam do combatarms tam przynajmniej one działają

>już 40% ostrzeżeń, jeszcze tylko 60% i perm ban ahahahha<

Weź usuń WarRock'a z komputera..

@Top

Niestety ale system czatu jest wadliwy, co jakiś czas podczas cotygodniowej konserwacji dają ten event, lecz z innym hasłem.

Co ten czas system nie działa prawidłowo, niestety.. i mogę śmiało powiedzieć, że nie zostanie on naprawiony prawidłowo... :f

Któryś raz z rzędu takie coś występuje.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hahahahah. A gamersfirst to byla organizacja charytatywna?! Prowadzili grę dlatego, bo dostawali za to pieniadze, czyli dokladnie tak samo jak nexon. Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że gry darmowe nie są tworzone przez organizacje charytatywne tylko przez nastawione za zysk firmy?

Opublikowano

Hahahahah. A gamersfirst to byla organizacja charytatywna?! Prowadzili grę dlatego, bo dostawali za to pieniadze, czyli dokladnie tak samo jak nexon. Kiedy wy w końcu zrozumiecie, że gry darmowe nie są tworzone przez organizacje charytatywne tylko przez nastawione za zysk firmy?

Spokojnie, każdy to rozumie oprócz GsDfighting, jest to za trudne na jego mózg....

Myślisz dlaczego Gamersfirst się pozbyło War Rock'a? Nie przynosił im wielkich korzyści materialnych i woleli się skupić bardziej na innych grach takich jak ABP realoaded czy coś takiego :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...