Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do golda V

FMS aka eSej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy dam rade w 2 tyg wbic golda w weekend gram okolo 30 rankow .W s 1 dostaje po 7.6.5.4 lp wyccarowalem sie w 3 dni od s 3 do s1(w pon mi sie juz nie chcialo grac rankow )

Przypusmy ze na 4 mecze bd wygrywal 3 i 1 lose

Bo wkoncu w silverku wszystko jest mozliwe jest to moj 1 sezon w lolu i wybilem sie z bronzu V bez bola i boostow i innych gowien .Ale jak juz wbilem s 1 pragne golda V skin za free zawsze spk

Pozdrawiam ; D i dziekuje za odp

Opublikowano

W tamten weekend w piatek 8 winow 2 lose w sobote 5 winow ; p i w niedziele z 10 winow 3 lose a w pon wstydze sie ale 4 winy i z 8 losow ;d chcialem jeszcze troche lp dolozyc ale jest wbite +17 ;D

Opublikowano

Jak wybiłeś się do Twojej obecnej dywizji z B5 to musisz mieć jakiś potencjał do carrowania silvera/brązu,więc grając tyle rankedów ile pisałeś to gold jest Twój.

Opublikowano

Jak by ktos chcial mnie sledzic to moj nick to Colnel

Wiem slaba farma ale jak sie gra na 3 linie to sorry ;d

Farma nie wypełnia twojej dywizji/ligi. Liczą się umiejętności w grze ;)

8372383248.png
Opublikowano

Dzieki za slowa wsparci

jak bd gral tak jak w tamtym weekendzie to szybko golda wbije ;D

@edit

Mam jeszcze 1 pytanie bo kumpel pisal mi kiedys ze on w s1 tez dostawal po 7 -4 lp i wygral 8 rankow streek i potem po 20 lp dostawal D; .Czy ktos z was mial tak samo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...