Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Śmierć w Pustce

Boleck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem na moim serwerze polega na tym że podczas spadania w pustkę nie dostaje obrażeń. Bug występuje na każdym świecie i bez względu na permission. Może to jakieś ustawienia ale ja niestety nie potrafię ich znaleźć/zmienić. Mam zainstalowane pluginy takie jak Multiverse-Core, DoubleJump (i nie tylko). Proszę o pomoc

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Moim zdanie podałem wszystki potrzebne pluginy bo reszta jest oczywista :p

WorldGuard WorldEdit Skript PermissionsEx MultiWorld Multiverse-Core Essentials ClickWarp DoubleJumper

Opublikowano

miałem na myśli void, nicość, pustke, "to puste na dole". Jedyna flaga jaka mam to nie wyrzucanie itemow

Opublikowano

flaga nie przeszkadza w zgonie. A jak Ty spadasz (bez gm god fly itp. ale na administrator z permission "*") giniesz czy nie ?? może to od jakiegoś pluginu nie miałem takiego problemu u siebie.. Wiec nie wiem dokładnie to co opisałem sprawdź.

Opublikowano

@paweleck9 wiem że flaga "nie przeszkadza w zgonie" bo niby jak? Napisałem że bug jest nie zależny od permission :p Wszystkie pluginy wpisałem.

Wiec nie wiem dokładnie to co opisałem sprawdź.

nie rozumiem sensu tego zdania. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj bo tylko zaśmiecasz temat.

problem rozwiązałem skryptem ale wolałbym usunąć problem u jego podstawy. Może ktoś miał podobny przypadek albo wie co jest przyczyna?

Opublikowano

@paweleck9 wiem że flaga "nie przeszkadza w zgonie" bo niby jak? Napisałem że bug jest nie zależny od permission :P Wszystkie pluginy wpisałem.

nie rozumiem sensu tego zdania. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj bo tylko zaśmiecasz temat.

problem rozwiązałem skryptem ale wolałbym usunąć problem u jego podstawy. Może ktoś miał podobny przypadek albo wie co jest przyczyna?

napisałem to co pomogło mojemu koledze w podobnym problemie. Nie napisałeś nigdzie nic o tym że permission nie ma z tym nic wspólnego, a permission może powodować wiele bugów. Trochę się na tym znam, zajmuje się serwerownia, ale jak nie pomogło to nie. napisałem też "że nie miałem u siebie takiego problemu, miałem podobny i rozwiązałem go właśnie przez permission.. ale ok.

Opublikowano

Czytaj uważnie. Drugie zdanie na samej górze :

Bug występuje na każdym świecie i bez względu na permission.

wiec nie pisz że czegoś nie napisałem zanim dokładnie nie przeczytasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...