Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hunter MM PVE.

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze prywatnym molten seregas hunerem mm. Obecnie mam 374ilvl PVE i osiągam jakieś 17-19k dps ( po włączeniu wszystkich odpałek na początku dochodzi nawet do 22k ).

Tak wygląda moja rotacja: hunters mark , chimera shot,2-3 arcane shot, serpent sting, 2-3 steady shot ( ew. pozniej 1 arcane shot ) i od nowa ( aimed shot tylko kiedy jest darmowy ). Da się jeszcze jakoś poprawić tą rotacje ? ( żeby osiągnąć jakieś stałe 20k lub więcej ).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jakie gemy masz to jest pytanie.

+40agi założyłem do wszystkiego :) Robiłem teraz test to po jakichś 2-3 min spada mi do 18-17k i stoi w miejscu. ( z rapid fire x2 podniosło mi o jakieś max 0,5k dps ). 3 przedmioty mam z setu pvp 377ilvl.

Przecież gemy chyba nie mają jakiegoś duzego znaczenia w dps :D Podaj tez jak możesz jakie mam mieć statystyki (crit,haste itp.).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

http://elitistjerks.com/f74/t112408-cataclysm_4_3_marksmanship_guide/

Znalazłem coś takiego. Według mnie głupotę walnąłeś dając w wszystkie sockety gemy pod agi... Trzeba dopasować to pod crita i haste też jakby nie patrzeć.

"Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" po prostu na ah nie znalazłem odpowiednich gemów ;)

PS:Nie ma jakiegoś poradnika w języku polskim ? No i z normalnymi rozmiarami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...