Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Monitor !

Wojλk.

Pytanie

Opublikowano

Gdy włączam jakąś grę, np: CS:GO to po kilku minutach grania np. 6 - gra się zwiesza i pojawia się czarny ekran z napisem "Signal Cable not connected" - Np. jak naduszę lewy przycisk myszy to słyszę jak strzelam z broni Dźwięk i gra jest ale nie ma obrazu. Mam monitor BENQ FP91G+

HELP !! :C Daje lajki + 5 do profka.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy grasz w tego CS:GO to tylko w tej grze tak się dzieje? Spróbuj mocniej wsadzić kabel do monitora lub też odwróć ich strony tzn. tam, gdzie masz podłączone do kompa - podłącz do monitora a tam gdzie monitor - do kompa ;)

Jak głośno grają głośniki i bass jest mocny, to może przez bass się luzuje wejście. Bo skoro gra działa, to problem jest fizyczny. A spróbuj też powrócić do pulpitu jak Ci padnie ekran i zobacz, czy coś się zmieni

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie, tak się dzieje jak gram np. w Lol'a .. Masz racje, kabel był luźno włożony i włożyłem go teraz do końca, potem zobaczę czy będzie działać - Jak wchodzę na pulpit to mam wszystko normalnie a jak powrócę do gry to mam znów to samo

Opublikowano

Może chodzi o rozdzielczość gry? Spróbuj ją zmniejszyć i pisz, czy będzie działać :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...