Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczace grupy MWRT:)

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka ciekawostka... Ty tez sie nie zglosiles do spotkania ktore bylo umowione. Dziwicie mnie. Zglosic sie do grupy i w aplikacji deklarowac ze lubicie grac druzynowe pojedynki i sie na nie nie zglaszac... A najsmieszniejsze w calej tej sytuacji jest to ze olaliscie grupe po tym jak okazalo sie ze nie bedzie plakietek ;)

Opublikowano

może się nie zgłosiłem, bo też jestem człowiekiem i nie zawsze mi pasuje...

chciałem się angażować, ale tutaj nie ma ani chęci, ani nic.

kupa.

Opublikowano

Teraz chęci jak grupa rozpadła się 10 dni temu? Ja załatwiam mecz a później muszę odwoływać bo dwóm osobom z "grupy" zachce się ruszyć dupę,choć obowiązkiem jest być na tych spotkaniach (albo napisać że nie można)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Taka ciekawostka... Ty tez sie nie zglosiles do spotkania ktore bylo umowione. Dziwicie mnie. Zglosic sie do grupy i w aplikacji deklarowac ze lubicie grac druzynowe pojedynki i sie na nie nie zglaszac... A najsmieszniejsze w calej tej sytuacji jest to ze olaliscie grupe po tym jak okazalo sie ze nie bedzie plakietek ;)

Nwm czy post do mnie czy do xKamzutra ale mnie nie ma przez dluzszy czas chlopaki o tym wiedzieli ze mam problem ze sprzetem.. Wbilem zeby sie dowiedziec czy grupa sie w jakis sposob rozwija ale widze ze nie..

Teraz chęci jak grupa rozpadła się 10 dni temu? Ja załatwiam mecz a później muszę odwoływać bo dwóm osobom z "grupy" zachce się ruszyć dupę,choć obowiązkiem jest być na tych spotkaniach (albo napisać że nie można)

Co do Cb w temacie jest pytanie o grupe czy ona nadal funkcjonuje itp a nie czy ktos sie nie zglosil na zorganizowany przez Cb mecz:)

PS. Temat zamykam bo wiem juz wszystko. Pozdro 600 dla znajomych

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

chuj. nie grupa

Ch*j nie członkowie.

That's right, polecieli na plakietki.

@Top

Grupa jest usuwana i tyle. Dziękuję.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...