Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać mając urządzenie z Androidem/iOS

SweetHome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam poradnik, dzięki któremu spędzając kilka minut dziennie, w ciągu kilku/kilkunastu dni będziecie mogli wymieniać punkty na nagrody

Ja osobiście korzystam z tego miesiąc i otrzymałem 2 x 5$ na paypala(jeśli trzeba mogę wrzucić dowód wpłaty)

Z paypala kupuję sobie głównie RPki za te pieniądze

Krok 1 : Wejść na featurepoints.com i pobrać aplikacje na wasze urządzenie

Krok 2 : Nie trzeba rejestrować, aplikacja przypisuje konto do urządzenia

Krok 3 : Jeśli wyskoczy wam pole na wpisanie możecie ale nie musicie wpisać następujący: e3ywph xxx (tak ref), ale w ten sposób otrzymacie pierwsze 50 punktów

Krok 4 : W zakładce Get Points pobieracie aplikacje i uruchamiacie na minimalnie 1 minutę po czym możecie zamknąć aplikacje i czekać aż punkty zostaną dodane do waszego konta. Następnie należy powtarzać tą czynność z każdą dostępna aplikacją w zakładce

Krok 5 : Po uzyskaniu odpowiedniej ilości można wymienić punkty na nagrody w zakładce rewards, proponuje 5$ lub 10% na paypala a następnie wymienić na RP jak ja :)

PS.

1. Jeśli nie macie urządzenia z androidem/iOSem, to z tego co się orientuje są emulatory które świetnie działają :)

2. Po kilku dniach znalazłem pewien sposób na przyspieszenie całego procesu i otrzymywanie większej ilości punktów, także jeśli dodaliście refcode, który podałem to napiszcie do mnie na pw, podzielę się tą wiedzą

Nie liczcie na to że za nic dostaniecie 5$ na konto w ciągu jednego dnia. Cały proces dziennie nie zajmuje mi nawet 10 minut, a tyle mogę poświęcić żeby mi się to zwracało w ciągu niecałego miesiąca w postaci 10 dolarów na Paypala

Pozdrawiam

EDIT. No dobra napiszę tutaj, jak ktoś ma sporo czasu to może cały proces przyspieszyć aplikacją One click VPN czy jakoś tak, ale nie gwarantuję że nie ma za to banów

4vlaa8.jpg

Opublikowano

1. Wrzuć dowód wpłaty

2. Prosiłbym o link do dobrego, sprawdzonego emulatora

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

A czy można zrobić ,że z emulatora i z komórki z iOS się to robi czy łapią po IP?

reffek: xxx

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja ja to na fona zainstalowałęm to jak uruchomiłem aplikacje to pisze Upodate Feature Points You neeed to download the lastest Versions pf Feature Pionts on order to countinue earning I moge kliknąć Go to the play Store i klikam to i tam jest ta aplikacja i nie mgoę zaktualizować tylko OTWÓRZ lub ODINSTALUJ ;v nie wiem czemu mi to nie działa/....

Opublikowano

Działa tak samo jak WHAFF który opisywałem w tutorialu który został usunięty z tego forum ale nadal jest dostępny na moim blogu. We whaff minimum do wypłaty to 10 dolarów ale nie trzeba czekać minuty po odpaleniu aplikacji tylko można od razu ją wyłączyć.

Opublikowano

Upodate Feature Points You neeed to download the lastest Versions pf
Feature Pionts on order to countinue earning I moge kliknąć Go to the
play Store i klikam to i tam jest ta aplikacja i nie mgoę zaktualizować
tylko OTWÓRZ lub ODINSTALUJ ;v nie wiem czemu mi to nie działa/.... wie ktos jak naprawic

. .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy tylko ja mam taki problem że gdy włączam aplikacje na iphonie, i mam wpisać reffa, nie mogę tego zaakceptować? klikam Agree to the terms, ładuje się chwilkę i nic się nie dzieje ;_;

S4UkBPU.png

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko pytanie... Wywala mi error podczas instalowania BlueStacks, jak to naprawić lub podać nowy emulator?

?

mi blue stacks crashuje

jest mało stabilny, zna ktoś jakiś lepszy? ;)

Hejo

Opublikowano

ile potrzeba pkt na te 5 $ i nie ma zadnych applikacji

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

gowno prawda

sa

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

Przedstawiam poradnik, dzięki któremu spędzając kilka minut dziennie, w ciągu kilku/kilkunastu dni będziecie mogli wymieniać punkty na nagrody

Ja osobiście korzystam z tego miesiąc i otrzymałem 2 x 5$ na paypala(jeśli trzeba mogę wrzucić dowód wpłaty)

Z paypala kupuję sobie głównie RPki za te pieniądze

Krok 1 : Wejść na featurepoints.com i pobrać aplikacje na wasze urządzenie

Krok 2 : Nie trzeba rejestrować, aplikacja przypisuje konto do urządzenia

Krok 3 : Jeśli wyskoczy wam pole na wpisanie możecie ale nie musicie wpisać następujący: e3ywph xxx (tak ref), ale w ten sposób otrzymacie pierwsze 50 punktów

Krok 4 : W zakładce Get Points pobieracie aplikacje i uruchamiacie na minimalnie 1 minutę po czym możecie zamknąć aplikacje i czekać aż punkty zostaną dodane do waszego konta. Następnie należy powtarzać tą czynność z każdą dostępna aplikacją w zakładce

Krok 5 : Po uzyskaniu odpowiedniej ilości można wymienić punkty na nagrody w zakładce rewards, proponuje 5$ lub 10% na paypala a następnie wymienić na RP jak ja :)

PS.

1. Jeśli nie macie urządzenia z androidem/iOSem, to z tego co się orientuje są emulatory które świetnie działają :)

2. Po kilku dniach znalazłem pewien sposób na przyspieszenie całego procesu i otrzymywanie większej ilości punktów, także jeśli dodaliście refcode, który podałem to napiszcie do mnie na pw, podzielę się tą wiedzą

Nie liczcie na to że za nic dostaniecie 5$ na konto w ciągu jednego dnia. Cały proces dziennie nie zajmuje mi nawet 10 minut, a tyle mogę poświęcić żeby mi się to zwracało w ciągu niecałego miesiąca w postaci 10 dolarów na Paypala

Pozdrawiam

EDIT. No dobra napiszę tutaj, jak ktoś ma sporo czasu to może cały proces przyspieszyć aplikacją One click VPN czy jakoś tak, ale nie gwarantuję że nie ma za to banów

Dobra pobrałem i mam 80 punktów za rejestracje za polubienie na fb i na twiterze teraz co nie mogę rzanych appek pobierać ani nic i na paypal można wysłać tylko 100 Dolców. Pisze ze nie ma dostępnych appek.

Kod : JR7903

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="728" height="90">

<param name="movie" value="flashvortex.swf" />

<param name="quality" value="best" />

<param name="menu" value="true" />

<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />

<embed src="flashvortex.swf" quality="best" menu="true" width="728" height="90" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="sameDomain" />

</object> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...