Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wie ktoś, gdzie Volibear będzie miał najlepszą farmę?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, czy wysyłac go na jungle, bot'a/top'a, czy też mid'a? Prosiłbym także o uwzględnienie że we wrogiej drużynie może być np 2 osoby na midzie, wtedy dodatkowe opcje by się przydały :/

No i chodzi mi o Summoner Rift's, dla chętnych - Nie pogardzę także poradnikiem na Twisted Treeline :D

Opublikowano

Najlepiej chyba sprawuje się w jungli. Pasywka przydaje się na gankach, przerzucenie przeciwnika, boost do ms, ugryzienie.

Możesz nim grać też jako tankiem na topie ale bez junglera chyba mało zrobisz, jego gryzienie boli w early więc powinieneś prosić o early babyshit

Opublikowano

VOli jest dobry na topie jednak nie na wszystkich. np. swietnie sie gra przeciwko shenowi nasusowi czy nawet zedowi. Robiac go caly czas pod hp i resisty bedzie na tyle mocny i tankowaty ze jungler gangujac tez moze pasc :)

ja kiedys jak gralem rankeda gralem volim wlasnie w jungli ale ze nasz top poszedl afk to gralem na topie i udalo sie wyrac gre 4 vs 5 glownie dzieki volibearowi ;) (wbijasz sie w 3 zabijasz 1 i jeszcze dajesz rade uciec)

u1lc.png
Opublikowano

Moim zdaniem Voli się nadaje na TOP jest tanky i przynajmniej trochę DMG ma.

Łatwo nim się farmi

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wg. mnie najlepiej sprawuje się na jungli. Szybko robi obozy, jego ganki bardzo bolą, ma naprawdę bardzo duże dmg.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...