Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(((((( Konkurs ))))))

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, " Lolowicze " mam na zbyciu jedno konto, którego zupełnie nie potrzebuje, więc pomyślałem, że zrobię coś kreatywnego a mianowice, konkurs plastyczny.

Na czym to będzie polegać? Na narysowaniu " Zombie Branda " z okazji zbliżającego się patcha.

Zasady: Nie są one zbyt skomplikowane, wystarczy narysowac coś ołówkiem, i żeby nie było plagiatów z internetu dopisać na swojej pracy " League of Legends - Abusse " Prace przesłać w postaci zdjęcia umieszczonego na jakiejś stronie która to umożliwia.

Nagroda: Nie jest to konto diament 1 czy coś w tym stylu, tylko zwykły smurf na którym znajdują się 2 skórki - Mecha KhaZix oraz Shockblade Zed LvL 21 Serwer EUNE.

Do konta oczywiście dodaje email na którym konto zostało założone.

Wybiorę " Moim zdaniem " najładniejszą pracę, czas jej wykonania to 10/17/2013 do godziny 22 czyli do jutra.

Powodzenia.

Opublikowano

Na moje oko to jest klasyczny brand!

Tak przy okazji, która to linia?

Przepraszam jak najbardziej ale mój talent mnie poniósł i zupełnie o tym zapomniałem! Już poprawiam!

post-360911-0-86048900-1381960642_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...