Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przeinstalowac Viste Na Xp? Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak posiadam laptopa Compaq 6720s i posiadam vindows vista home basic i mam duzo problemow z cheatami chcialbym przeinstalowac na xp(pirat) przy formacie nie wyszukuje zadnej partycji a po 10 sek włącza się niebieski ekran i resetuje kompa pomoże ktoś?

Opublikowano

jak niepokazuje zadnej partycji ale pokazuje obszar niepodzielony na partycje a wiec stworz nowa partycje <pamiec ile chcesz> i powinno smigac .

Opublikowano

jak chce zrobić nowa partycje to sie wlacza ten ekran a po 2 moze mi ktos powiedzieć czy ten dysk Hitachi HTS543225L9A300 (232 GB, IDE) to jest ata czy sata? i czy ten ktos znajdzie mi do sata lub ata sterowniki?

i mam nLite napisze ktoś jak je zintegrowac z win xp?

Błąd zrobiłem w 1 poscie znaczy sie nie wyszukuje dysku:\

Opublikowano

zobacz najpierw w biosie czy nie masz możliwości wyłączenia AHCI, jeśli jest, to wyłącz i wszystko powinno być ok i windows się zainstaluje normalnie. jeśli nie ma takiej możliwości to sterownik do kontrolera są tu

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

napisz mi normalnie link bo w code nieda sie klikac a wciagnelo polowe linku:|

poszukalem w necie i znalazlem taki post "wystarczyło zmienić Sata native mode: Enable->disable i juz jest git. Formatuje mi sie"

gdzie wejde w te sata native mode?

Opublikowano

Albo załatw dyskietkę ze sterownikami SATA albo ściągnij XP z tymi sterownikami lub jeszcze jeden sposób a mianowicie Przez program nLite (czy jakoś się tam nazywał) wrzuć sterowniki do instalki windowsa i powinno być ok

Ja tak robiłem wiec sposób działa ;P

Seiran95.jpg

Opublikowano

dobra wystarczylo ze to zrobilem sata native mode: Enable->disable ale teraz sterownikow nie mam :/

dobra juz mam wielkie tnx 40 sterownikow trzeba zainstalowac

mam jeden problem jak mnie prosi o haslo do sieci WIFI to pisze ze haslo musi byc od chyba 40 do 102 bitowe pomoze ktos?

Opublikowano

mam zabezpieczone wifi;p

błąd to

"Hasło sieciowe musi byc 40-bitowe lub 104-bitowe, w zależności konfiguarcji sieci.

Można wprowadzić je jako 5 lub 13 znaków ASCII albo 10 lub 26 znaków szesnastkowych."

wszystko wyjasnione temat do zamkniecia