Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Help ! Bronze

P4tryk19210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc jestem w broznie 4 przez nobsów albo troll pick,wychodzenie z gry lub feed,podczas wyboru z nimi zawsze do dochodziłem do kompromisu(wybór pozycji)ale i tak to nic nie dał9o, i mam pytanie czy opłaca sie jescze grać na tym koncie? bonze 4 wiem wstyd ale szkoda troche mi tego konta,z jednej strony to glupie bo jak gram z kims to juz wyzywaja ze mam bronze 4 co mam zrobic? nie chce mi sie troche wbijac od nowa 30 lvl prosze o odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz dużo postaci no to jak najbardziej wbijaj . Nie nic wstydliwego w tym że jesteś w bronze . Każdy zaczynał od bronze , każdy sie uczył grać . Jeżeli sie wstydzisz i nie żal Ci wszystkich godzin przegranych na rozwinięcie tego konta to zrób sobie nowe i tyle.

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tak, zmieniaj konto, ponownie trafisz do brązu i znowu stworzysz nowe konto.

A tak na serio to graj jednym kontem, powiększ swoją bazę bohaterów oraz run, naucz sie grać kilkoma postaciami na różnych liniach i jak będziesz zasługiwał to wyjdziesz z brązu.

Pomyśl sobie, ze w twojej drużynie może być maksymalnie 4 afkerów, trolli itp. a u przeciwników aż 5, czyli trolle i afkerzy powinni być Ci na rękę, wygrywasz dzięki nim więcej meczy.

Opublikowano

Każdy zaczynał od bronze

Nie.

Graj dalej na tym koncie bo już wkrótce nowy sezon = nowe rankedy i może wyjdziesz od razu do silvera :D

muzyka w sygnaturze :x.

Opublikowano

Jeżeli byś zasługiwał na coś lepszego to spokojnie być carryował gry i byś wybił się.

a tak na prawdę Brąz to jest elita najgorszych graczy w League of Legends bez obrazy.

Chociaż są takie przypadki co na prawdę ludzie zasługują na minimum golda ale jednak im nie idzie przez ludzi

i nie mogą się wybić

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jeżeli byś zasługiwał na coś lepszego to spokojnie być carryował gry i byś wybił się.

a tak na prawdę Brąz to jest elita najgorszych graczy w League of Legends bez obrazy.

Chociaż są takie przypadki co na prawdę ludzie zasługują na minimum golda ale jednak im nie idzie przez ludzi

i nie mogą się wybić

Tak patrząc na statystyki serwera http://www.lolsummoners.com/stats/rankings/eune to brąz to raczej żadna elita tylko po prostu przeciętny poziom graczy (wszyscy brązowi + nad reprezentatywne silver V grające z nimi). Co do ludzi skillem przewyższających brąz, ale ciągle tam tkwiący to w większości wszelkiej maści rage`rzy, flame`rzy czyli zasadniczo osoby nie umiejące się komunikować z drużyną - a komunikacja to jeden z najważniejszych czynników tej grze.

Opublikowano

Tak jak @UP powiedziałeś jak zobaczyłem statystyki to się aż za głowę załapałem 250 tyś graczy w Silver V.

Tak właśnie jeżeli się nie komunikujesz z teamem albo flejmisz to masz 40% mniej szans że wygrasz. Ja nie raz miałem epic come backi na Platynce albo Diamenciku.

Po prostu trzeba zachować krew i czekać na odpowiednie momenty i jakoś to się potoczy wiem dlatego że w S2 miałem Silver .

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

ProGejmer lolking, no teraz mam slabsze dni nie wiem czemu skill opadl, ale jak moglem to z 2 razy carrowalem gre i tak oni przegrali, a tak btw. to mam z 30 postaci.a postac kazda ci ogarne procz zeda troche ,na kazdym lane potrafie grac

Opublikowano

To dwie rady ode mnie:

1. Graj normale do kiedy nie nauczysz się farmić, a patrząc na historię totalnie tego nie umiesz

2. Zanim zaczniesz znów grać rankedy ogarnij chociaż 2 strony z runami.

Opublikowano

Najlepsza rada jaka może być zagraj z 500 normali a skill sam się wbije :) i zmainuj sobie parę postaci aby umieć nimi grać dobrze i na rankedy :)

Opublikowano

Jeżeli masz dużo postaci no to jak najbardziej wbijaj . Nie nic wstydliwego w tym że jesteś w bronze . Każdy zaczynał od bronze , każdy sie uczył grać . Jeżeli sie wstydzisz i nie żal Ci wszystkich godzin przegranych na rozwinięcie tego konta to zrób sobie nowe i tyle.

Nie zgodze się. Nie każdy zaczynał od bronze, ja zaczynałem od silver 4, poziomu nie było ale miałem się od kogo uczyć. To, jakim będziesz graczem zależy GŁOWNIE od początkowej dywizji.

Znajdz jedną, ale naprawde dobrą opcje, która wygrywa mecze. Ja tak robiłem, bo koledze wybijałem się z bronze 3 do bronze 1, zrobiłem to w 2 dni. Jak? Grałem tryndamere full ad na topie. Podczas teamfightów nikt się na mnie nie focusował, ponieważ i tak mialem ulta, dlatego mogłem robić siekę, gdy oni zabijali reszte mojego teamu, i przeważnie wychodziło 1-2-3 za 4-5. Oczywiście jest to mój przykład. Poza tym poducz się farmić, i wszystko będzie ok, jednak nie wymagam farmy 300 w 10 minucie, ( na tym forum każdy osiąga taką farme w 5 minucie ) ale chociaż te minimum :D

@up radze się zastosować do mojej rady ;d

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Absolutnie wyklucz tworzenie nowego konta bo to jest tylko strata czasu na ponowne wbijanie lvl'a, bohaterów, run itd

Ogarnij sobie kilka postaci oraz potem podczas Rankedów counter'uj przeciwników swoją postacią i już jest połowa sukcesu.

Graj z kimś kto też ogarnia i jeżeli w 2 ogarniecie sobie linie to już macie koło 80% sukcesu, że to wygracie więc nawet jeśli będą trollować zawsze jest szansa tego wygrania...

No i co najważniejsze...Teamwork bo bez tego nie ma wgl co grać czyli nie zwracaj uwagi na to jak zaczną z mordą na Ciebie wylatywać bo nie zrobiłeś tego i tego jak sam wiesz o tym, że nie mogłeś lub po prostu by to nie wyszło.

Jak coś to ja chętnie pomogę bo wiem co to za ból być w Brązie przez spory okres czasu ^^

Opublikowano

powiem ci tak:

byłem brąz 4,

teraz mam kolejke do silver 1,

wszystko jest możliwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...