Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Łącznie serwerów - jest jeszcze co ratować ?

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że wiele osób nie przegląda już aktywnie forum metina gdyż ta gra niemalże upadła postanowiłem poinformować w formie filmu o planowanym łączeniu. Co sami myślicie o tej sytuacji. Gdy zapowiedziane było łączenie ponad rok temu każdy z nadzieją patrzył w przyszłość a dziś? Czy czasem nie jest już za późno na ratunek ? Do czego doprowadził rządny pieniędzy GameForge otwierając co miesiąc nowy serwer licząc na maksimum zysków z graczy walczących o topke? Piszcie co o tym sądzicie.

http://www.youtube.com/watch?v=kIu3yUJNesk

Edit - łączenie przesunięte o tydzień.

Opublikowano

myślę że takie połączenie przyciągnie spowrotem wielu graczy na PL'a, większość kończyła gre ze względu na strasznie małą ilość ludzi na ich serwerach co się równało z nudami, a teraz jak widzimy ma się to zmienić :)

Opublikowano

Człowiku zyski już nie te , większość graczy przenosi się na priv , bo są teraz "do wyboru do koloru " kilka lat temu z serwerów w posce jak i w innych krajch było tylko kilka na plikch 2007 i raczej nie było to coś w podobie pl i jakoś ten podział został , a teraz pff na allegro masz wszystko ,za max 4 zł 2kkk :/GameForge cisnie kase jak może i zyski maleją i nie dorównują tych z przed lat

Pasjonat
Opublikowano

Człowiku zyski już nie te , większość graczy przenosi się na priv , bo są teraz "do wyboru do koloru " kilka lat temu z serwerów w posce jak i w innych krajch było tylko kilka na plikch 2007 i raczej nie było to coś w podobie pl i jakoś ten podział został , a teraz pff na allegro masz wszystko ,za max 4 zł 2kkk :/GameForge cisnie kase jak może i zyski maleją i nie dorównują tych z przed lat

Pomyśl tylko co ty piszesz. Myślisz ze za 4 zł kupisz 2kkk? no to grubo się pomyliłeś. Waluta yang za zł jest podobna na każdym serwerze Metin2.pl (100kk, 10 zł), i nie mów mi że na metin2.pl nikt nie gra, wystarczy wejść na randomowy serwer i zobaczysz że dużo ludzi jest aktywnych, i sporo osób wraca do gry.

Opublikowano

Co do yangów no jest to kwestia sporu. Ja osobiście 1kkk sprzedawałem po około 60-70, kwestia serwera. Ilość graczy no raczej podobnie. U mnie na serwie robi się pusto, wieczornymi porami potrafi być 5 osob + 5 sklepow. Trochę przykro że łączą serwery dopiero jak zacząłem się wysprzedawać no ale przynajmniej już nie będzie mnie ciągnąc do aktywnej gry.

Łączenie zostało przesunięte o tydzień dla tych którzy nie śledzą na bieżąco forum.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...