Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Gp

Tiqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pełny build na Gangplanga :

Przechwytywanievbb.jpg

Przy takim buildzie staty :

Przechwytywanieddd.jpg

Spokojnie nawet lepsze.

Opublikowano

To podaj zdjęcie ze swoim buildem i statami to pogadamy.

Nie bulwersuj się tak.

Staty to nie wszystko. Btw wiem, że jesteś prosem ale IE na GP to jakby core a ja go tu nigdzie nie widzę więc Wut? Jesteś kolejnym z 100000000000000000000000000000000 i tak dalej można pisać zera, który myśli, że jak z kaesa ma 17 killi to jest dobry >.< Jedynie co w tym buildzie dobre to statikk i trinity ew. tabi Frozen, Atma, Hydra bym wyrzucił... Ale co ja tam wiem przecież to tylko ja a to ty jesteś mistrzem i wiesz lepiej ;]

PS. To tylko normal więc jakby mniejszy poziom

PS.2. Jakbyś chciał posłuchać słabego to ja bym złożył tak: Jakieś buty raczej Ioańskie ale nie jestem pewien na 100%, Statika, Trinity, IE, i coś jeszcze na dmg albo w kryta i ostatni item hmm może GA ale to tylko ja bym tak złożył ale ponad wszystko nie zapominajmy, że to Ty jesteś lepszy i bardziej doświadczony. :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Doran + 2 hp poty > lich bane > buty cdr> zhonya > spirit visage > rabadon/void staff > void staff/rabadon

GP AP OP, grałem kilka gier i serdecznie polecam.

11to521.png

Opublikowano

ap? jedyny skill atakujący jaki on ma z ap to i ult, więc po co go budować pod ap?

Doran + 2 hp poty > lich bane > buty cdr> zhonya > spirit visage > rabadon/void staff > void staff/rabadon

GP AP OP, grałem kilka gier i serdecznie polecam.

11to521.png

Opublikowano

Q z lich banem bije bardzo duży damage, heala maxujesz jako 1, ult w teamfightach miecie.

po co? jak widać 24/6 więc jest po co..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...