Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 10 pierwszych gier

Bezimiennnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy to jest info czy nie ale moj kolega po 10 grach (gral ze mna ja na innym koncie ) dostał golda II a mial 9 wygranych i 1 przegrana ... wiec co gadanvlx.pngcie ze jest mini szansa na golda V jak jest 10/10? polaczki cebulaczki

Opublikowano

Za 10/10 wygranych powinieneś dostać Gold 2/1 (w tych granicach) - nie, nie jest to "czysty fart", gdzie twój kolega wbił taką ligę, przy tylu wygranych. Jest to realne.

8372383248.png
Opublikowano

duzo ludzi na tym forum gada ze jak jest 10/10 to silver I / gold V wiec poprostu udowadniam ;p

To już naprawdę musiał grać z takimi słabymi osobami, że szkoda gadać. Osobiście na smurfie wbiłem 10/10 i wrzuciło mnie do Gold 1 :)

8372383248.png
Opublikowano

To, gdzie się dostaniesz po 10 grach zależy od kilku czynników. Jedni dostaną po 10/10 silver/gold, drudzy gold 3-1...Poza tym jeżeli ktoś umie grać to będzie wbijał te dywizje migiem więc gdzie problem? Jeżeli dało was do silvera to prawdopodobnie tam powinniście się znaleźć.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

10/10 - gold 1 przynajmniej to widziałem :> To pewnie zależy od farta i od graczy z jakimi grasz

Zależy od MMR nie od farta..

@up lecz sie neosie..

@top tez tak chce xD

To się naucz grać, a nie 'też tak chcę, a grać nie potrafię'.

@Sam na poziomie +20 do aktualnego prawie 30, co kilka normali gram z ludźmi +gold, gdzie nikt ze znajomych nie gra/nie grał jeszcze z czym się wiążę wysokie MMR. Pisałem nawet o tym temat w dziale.

Niedługo sam się przekonam do czego mnie przerzuci :)

Bywalec
Opublikowano

@Sam na poziomie +20 do aktualnego prawie 30, co kilka normali gram z ludźmi +gold, gdzie nikt ze znajomych nie gra/nie grał jeszcze z czym się wiążę wysokie MMR. Pisałem nawet o tym temat w dziale.

Jesteś tak ogarnięty, że nie wiesz podstawowej rzeczy, więc oświecę Cie - dywizja nie ma nic wspólnego z normalami, dobór przeciwników w normalnych grach jest zależy od win ratio.

Opublikowano

Ale jeśli grał razem z brązem to musiało im dobierać przeciwników z silvera,pewnie miał trochę farta no i akurat tak mu się wylosowało,jest dużo przypadków,w których z 9 winami masz silvera,nie kiedy tego gold'a.

Opublikowano

mmr zależy od przeciwników czyli fart bo nie wiesz z kim matchmaking cie da.

Opublikowano

nie czytałem odpowiedzi, ale jedynym polaczkiem cebulaczkiem jestes Ty znawco gry zajebisty :*

każdy wie, że nie ma określonej ligi za określoną liczbe gier tylko za to przeciwko i z kim grasz w teamie więc siedź dalej w bronzie

pozdróffffffffffffki

Opublikowano

Czysty smurf 30 lvl + premade z Diamentem II i po 10/10 Platyna V, pozdrawiam :D

To raczej wiadome, grasz z lepszymi osobami, które są w wysokiej lidze, także grasz przeciwko i system dobrał Ci Platyne V :)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...