Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]kilka pluginow waznych i ich spolszczenia cookiemonster itp!

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka prozb i pytan

1.Mozecie mi podeslac spolszczony plugin SRM- simpleregionmarket zeby po zakupie dzialki wszystko bylo po polsku!

2.czebyscie mi podali rowniez link do spolszczonego pluginu CookieMonster zeby wiadomosci bo dednieciu moba byly po polsku

3.Jaki jest plugin ktory na chacie pokazuje jak sie kogos uderzy i bije caly czas ze np . dodu1223 otrzymal 5 obrazen 5/20 takie cos.I odrazu jakbyscie mogli do tego spolszczenie dac...

4.Jaki jest jeszcze plugin ktory pozwala zdobyc glowe po dednieciu gracza z jej nazwa?np dedam kogos i dostaje glowe i wiem ze w tym plugu byla wiadomosc np dodu1223 zdobyl glowe kogos tam.jaki to plugin?Prosze tez o spolszczenie...

5.Mozecie mi dac kod do /kit dla svipow zeby kilof mial szczescie 3 wydajnosc 3 i niezniszczalnosc 3?Wiecie ze wpisuje sie w kitach e essentials.kit:

- id i tu enchant np<---- wiec tu podajcie mi to co na poczatku pytania napisalem...

Dajcie mi do tego ID Lopaty,kilofu i siekiery.

Jesli nie bedzie nali odpowiedz na wszystkie pytania.Dajcie chociaz dobra odp na 1 z nich.ZA KAZDA DOBRA ODP DAM LIKE!

Opublikowano

Jestes Wlascicielem serwer to zamiast sie samemu uczyc t ty wolisz kogos wykozystac jak tam masz moze z 5 linijek o tlumaczenia a co o pozostalych pluginow to jest 5 min pisania w skript

i te kity to essentials wystarczy mysles -,-

Opublikowano

Jestes Wlascicielem serwer to zamiast sie samemu uczyc t ty wolisz kogos wykozystac jak tam masz moze z 5 linijek o tlumaczenia a co o pozostalych pluginow to jest 5 min pisania w skript

i te kity to essentials wystarczy mysles -,-

jesli czegos niewiem to prosze i prosze o odp a nie pouczanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...