Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TremorGames- Czyli Darmowe Gry Na Steama.

Chikusho123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze MPCforum. Zapewne widząc w tytule zdanie "Darmowe Gry Na Steama" myślicie sobie: "Taa jasne, pewnie kolejny scam aby twórcy zarobili pieniądze". Otóz niekoniecznie :) W tym Poście przedstawie wam o co dokładnie chodzi. A więc zaczynajmy:

1. A więc TremorGames polega na zbieraniu "Coinsów". Jest to waluta na tej stronie za którą możemy kupować sobie wybrane przez siebie gry. Przed zakupem należy się upewnić czy stać nas na zakup danego produktu oraz czy dany produkt jest dostępny (nawet jeżeli nie jest dostępny trzeba poczekać cierpliwie- po jakimś czasie dokładają nowe klucze/gifty)
Screen: i568.jpg

2. Siedząc przed komputerem i czytając post z pewnością rozmyślasz: "Dobrze, ale jak ja mam zdobyć te coinsy?"
Otóż jest kilka sposobów aby je zarobić :) :

- Grać w gry Achievemntowe : TremorGames oferuje gry flashowe za które dostajesz Coinsy. A właściwie za Achievementy które w nich występują. Niestety jak narazie niektóre kraje (w tym Polska) ma zablokowany dostęp do gierek Achievementowych. Ale niech was to nie zniechęca. Jest wiele innych metod :)
Screen: ny2n.jpg

- Wypełniając ankiety: Otóz w zakładce "Get Coins" występują oferty, które wypełniasz. Za takowe oferty otrzymujemy naprawdę dużo coinsów. Nawet jedna ankieta wystarczy abyś już mógł sobie zakupić jakąś gierkę z niższej/średniej półki. Jednakże bądźcie cierpliwi: Coinsy nie zawsze przychodzą odrazu i trzeba poczekać nawet 24 Godziny. Ale uwierzcie mi że czasami warto poczekać :)
Screen: 42my.jpg

- Oglądając video: Niestety video jest bardzo mało. Ale jak już jakieś jest to warto obejrzeć :) Wyobraź sobię sytuację w której brakuje ci 10 coinsów do twojej wymarzonej gry. W tym momencie takie video może cię poratować :) Za takie video dostaje się od 5-10 coinsów.

- Wykonywanie tzw. "Tasków" : Chodzi o to aby wykonywać quizy. Niestety ja jeszcze nigdy nie wykonałem takowego, ponieważ jest trudne. Za każdego taska można dostać przeważnie 40 Coinsów. Lecz można wykonać kilka pod rząd :)

- Zapraszanie przyjaciół : Jeżeli macie przyjaciół (a napewno macie bo wątpie że jesteście Forever Alone ^^) to możecie im polecić stronę TremorGames oraz podać swój link referencyjny. Za link referencyjny otrzymujecie 20% coinsów które zarobił twój przyjaciel. Jeżeli twój przyjaciel zarobił przykładowo 400 Coinsów wy otrzymujecie za to 80 coinsów. Uwaga! Żeby nie było nieścisłości te 20% nie jest zabierane z konta twojego przyjaciela. Twój przyjaciel nic nie traci, a tylko ty na tym zyskujesz.

- Dzienne logowanie : Nie ma się co rozpisywać. Za każde dzienne logowanie otrzymuje się coinsy. Ilość Coinsów zależy od tego jak stare jest twoje konto :)

- Trofea: Ja to nazywam "Achievementy Tremora". Wykonuje się Achievementy takie jak: Miej 40 przyjaciół, Dostań 20 lików pod komentarzem, Miej 20 przyjaciół z linku referencyjnego i tak dalej. Za trofea otrzymujesz określoną ilość Coinsów

- Handlowanie Kartami Steam: Opcja ta doszła całkiem niedawno :) Otóż chodzi o to aby zaprosić Bota od Tremor Games, (Link do bota: http://steamcommunity.com/profiles/76561198099677005/) i handlować z nim. Karty jak już pewnie każdy z was wie otrzymuje się grając w gry na steamie :) Za kartę otrzymuje się średnio 75 Coinsów.
Link: ig6s.jpg

Dowód:
"Mhm wszystko ładnie, ale może byś podał jakiś dowód cwaniaczku :)" Dowód, ahh tak mam dowody na to że ta strona działa. Poniżej je podaje:

0hpw.jpg ---> Screen z mojego konta na tremorze (Wszystkie klucze wykorzystane ^^)

auxk.jpg ---> Tutaj screen z mojej biblioteki steam oraz pozaznaczane gry, które otrzymałem od TremorGames.

Raczej nie muszę pisać jak zarejestrować się na stronię :) Wszelkie pytania proszę zostawać w komentarzu.
Ah, jeszcze jedno:
xxx Tutaj podaję mój link referencyjny :) Byłbym wdzięczny gdybyście założyli konto właśnie z niego. Długo zajęło mi napisanie tego postu oraz obróbka Screenów.

Życzę powodzenia w zarabianiu Coinsów :)
Z góry dziękuę
Chikusho123

Opublikowano

Ile coinsow kosztuje np taki dead space 3?

Jak zmienie ip to bede mogl grac w te gry i otrzymywac coinsy?

Czy granie w nie jest oplacalne?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ile czasu spędziłeś na tej stronie, niczym zdobyłeś pierwszą grę?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

OMG już po raz setny raz ten sam temat lub podobny... Strona działa, sam gry kupuje.... nie spamcie już tylko niech podepną jakiś temat i niech będzie...

Opublikowano

jak zamierzasz bawić się z ip to po 1 rejestruj się z innego ip (od razu) po 2 zawsze czyść cooki i sesje . i po 3 możesz grać w gry ale jak wybierzesz dobre ip. chyba GB ma dostęp do gier. postępuj tak jak pisze to nie dostaniesz bana (a raz dostałem)

ogólnie strona działa sam wiele rzeczy stamtąd brałem.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Cześć :) Dead space 3 kosztuje 795 coinsów. Prawdopodobnie jest jeszcze dostępny w dużej ilości :)

Ile czasu spędziłeś na tej stronie, niczym zdobyłeś pierwszą grę?

Na drugi dzień od założenia konta zdobyłem już pierwszą grę :). Był to Zombie Driver HD którego oddałem na giveawaya.

OMG już po raz setny raz ten sam temat lub podobny... Strona działa, sam gry kupuje.... nie spamcie już tylko niech podepną jakiś temat i niech będzie...

Przepraszam, widzisz jestem nowy na tym forum. Myślałem że nikt wcześniej nie zakładał tego tematu.

Opublikowano

Tak będziesz mógł grać w te gry.

Potwierdzam strona działa, można na niej znaleźć gry mało znane po 100coinsów po BF3, remeber me, ac3 czy PREMIUM DO MINECRAFTA!

Opublikowano

To są giveawaya tylko?

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

To są giveawaya tylko?

Nie, zdobywasz punkty które tam są walutą, za które kupujesz gry itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...