Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2mod

donmaly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z metin2mod. robie oczywiscie aktuualizacje metina po czym rozpakowuje bota do folderu z metinem wszytsko ok odpalam metin2mod launcher i daje Start Mod oczywiscie metin sie wlacza wpisuje haslo i dalej nic zadnych opcji nie ma dodam ze mam zainstalowanego MC V ++ i poprzednie wersje bota mi działały t

tylko mam problem z tym od 13.10.2013. Prosze o pomoc

Opublikowano

Zainstalowalem 4.5 Net Framework i dalej nic odpala mi sie launcher daje start mod i normlanie odpala mi sie ekran metina ale bez zadnych funkcji bota

Opublikowano

Nawet nie odpalaja mi sie funkcje bota co jest dziwne przeinstalowalem metka zrobilem jeszcze raz aktualizacje wkleilem botka i dalej nic ! 0 Funkcji

Opublikowano

siema mam pytanko bo jak odpalam moda na Tiverii to na czacie pisze zebym zaktualizowal patchera cos w tym stylu i mnie wywala z serwa a jak go mam zaktualizowac skoro on sam sie aktualizuje i mam wszystkie patche najnowsze?

Opublikowano

Nawet nie odpalaja mi sie funkcje bota co jest dziwne przeinstalowalem metka zrobilem jeszcze raz aktualizacje wkleilem botka i dalej nic ! 0 Funkcji

uruchom jako admin

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam takie coś że jak zrobie Start Mod to mam python27.dll is in use a jak chce wyłączyć moda to mam dłuższy błąd :/ , uruchamiam jako admin mam net framework , a i jeszcze jak chce zapisać auto save i klikam "save" to kolejny błąd " odmowa dostępu " co robić ?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

no dobra a teraz co zrobić z tym, wchodze na serwa wszystko ok dopóki nie zaznacze jakiegoś hacka np buty wiatru , po zaznaczeniu normalnie chodzi ;/ działa tylko 3 reka bo podnosi yang co z tym zrobic ?

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalować? Tak nieraz jest, że w metku podczas pobierania lub instalowania coś ulega uszkodzeniu, a PatchUpdater tego nie widzi. Sam miałem nieraz ten problem...

mDnlg.gif

Opublikowano

Przeinstalowałem i mam net framework, jak wspomniałem za 1 razem działało potem coś tam wgrałem i już nie działa.. 3 reinstal i nic

Opublikowano

Przeinstalowałem i mam net framework, jak wspomniałem za 1 razem działało potem coś tam wgrałem i już nie działa.. 3 reinstal i nic

Olej to graj bez moda a co!

Opublikowano

no gram ale te wolne bieganie i bicie mnie męczy :D

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

poradziliście żeby wyłączyć metka koledze u góry i dopiero włączyć bota, jak całkowicie wyłączyć metina żeby móc włączyć bota?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki błąd że jak loguje się na elitemt2 na konto i jak wybieram postac, ładuje mi sie i pochwili wyskakuje błąd taki > ?????????????? i mam kliknąc tak czy nie i tylko tyle.

Wie ktos jak to rozwiązać, jak tak prosze o odpowiedz.

Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...