Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Dobry by był taki serwer?

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer freebuild, już od razu mówię :P a więc:

- polskie komendy

- spolszczone pluginy

- żadnego plotme

- możliwe (zależy od was) że będą samochody i krzesła

- możliwe (również zależy od was) że będą firmy (działka firmowa,pensje, pracownicy itp.)

- częste eventy NIE polegające na rozdawaniu przedmiotów

- działki wielkości (zależy od was, piszcie :P )

- działki kosztują (to także zależy od was)

- automatyczny itemshop (i w miarę tani)

- ogarnięta strona & forum serwera wraz z mapą serwera i shoutbox'em

- AdminShop na serwerze

- 20 slotów 100 mb/slot BĄDŹ(to zależy ode mnie :P) 40 slotów 126 mb/slot (do tego brakuje mi 15 zł xD)

- serwer JEST JUŻ opłacony do czerwca więc się szybko nie rozpadnie

- system straganów, ogrodów & hoteli

- obrzydliwa w miarę ładna mapa, powiedziałbym że do przyjęcia, grunt że nie z internetu.

- system wydobywania surowców: z kamienia (otherdrops) lub tradycyjnie z rud (zabezpieczone orebfuscatorem & foundbox'em) ale to zależy od was i tradycyjnie będzie tylko jeżeli maszyna będzie 126 mb/slot , 40 slotów, jednak zdanie należy do was.

- możliwość (to też zależy od was) że w mieście np. po godzinie 22 czasu realnego, polskiego do godz. 6 będzie włączone pvp w mieście

- policja

- ogarnięty czat

- najprawdopodobniej minigry typu hide and seek (chowany) oraz survival games (piszcie co jeszcze, co usunąć)

- gildie (chcecie/nie piszcie)

co można dodać a co usunąć? piszcie!

Opublikowano

Uszedlby ale GILDIE NIE! dzialki 45x45

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

zapomniałem dodać:

-parkoury na takiej zasadzie że jak spadniesz zostajesz od razu teleportowany do miejsca startu (są checkpointy, czyli np. jak spadniesz przy końcu tp cie do połowy parkouru itp.

- ukryte skrzynie po całej mapie.

- mogę także dodać (zależy od was) że strzał w okno bądź wbiegnięcie do okna kończy się wybiciem jego (na własnościach graczy nie będzie działać no chyba że chcecie , jest także możliwość że po wybiciu pojawi się ona w ciągu kilku sekund :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...