Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sprawia Ci problem ?

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio długo zastanawiałem się nad zaczęciem kręcenia Toutoriali. Od dziś postanowiłem zacząć nagrywać takowe, lecz dla Was :). Piszcie czego nie wiecie lub co Wam sprawia problem a ja postaram się czym prędzej nakręcić CZYTELNY poradnik video, ponieważ wiem że część pisemnych poradników nie jest do końca zrozumiała w wielu przypadkach . Czekam na propozycje :)

Skupiam się głównie na Minecraft , lecz chętnie nagram inne propozycje :P

Opublikowano

Czyli szukasz tematu na poradnik do minecrafta? Nagraj jak kłaść klocka bo mam z tym problem...

Opublikowano

Czyli szukasz tematu na poradnik do minecrafta? Nagraj jak kłaść klocka bo mam z tym problem...

Jak nie możesz klocka postawić to weź jakiś dobry lek od zatwardzenia lub zgłoś się do lekarza .

Clear500

Podaj jakiś temat dot. Gothicka

Opublikowano

Jak nie możesz klocka postawić to weź jakiś dobry lek od zatwardzenia lub zgłoś się do lekarza .

Clear500

80% osób które wejdzie na twój kanał i zobaczy że masz jakiś filmik z Minecrafta (nawet jeden) to od razu go wyłączy, nawet jak będziesz nagrywał inne gry.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Clear500

A moim problemem już się nie zainteresujesz?

finalrender.png

Opublikowano

Youtube jest już przesycone minecraftem.
Nawet szukając odcinków szkoły przetrwania (Bear Grylls) musiałem przekopywać się przez setki minecraftowych filmików.

Możesz nagrywać ogólnie o życiu, przyjmą się o wiele lepiej.

Opublikowano

Szczerze to autorze tematu jest mi cię żal, nawet w sygnaturze prosisz o pomysły. Kto normalny jak ma jakiś dobry pomysł dzieli się z nim, daje ot tak za darmo, sam coś wymyśl, a nie

finalrender.png

Opublikowano

Nie ma opcji byś nagrywał minecraft. Mi sie na rzygi zbiera, że takie zainsteresowanie jest tą grą (naprawdę duże), a twórcy nic praktycznie nie robią.

Nagraj o mniej znanych grach, a nie ciągle ten minecraft, minecraft, minecraft.. Skończcie z tym i nagrywajcie normalne gry.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ogarnij mi poradnik na yt z angola, bo mam problem z napisaniem reklamacji:

Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu.

Opublikowano

Eh myślałam, że tu mają być problemy z życia codziennego, ale skoro napisałeś, że nagrasz też coś innego to się tym podzielę. Nagraj jak ogarnąć #matme
będę Ci bardzo wdzięczna i kilka milionów ludzi także.

ps; jesli ma to byc nagrywanie z pulpitu, to jak np. poprawnie scrackować grę. to proste, ale wiele osób tego nie potrafi. to nie tyczy się tylko do piratowania. Miałam oryginalne simsy, a miałam problem z włączeniem więc musiałam scrackować.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie masz pomysłów na filmy, to po co się za to zabierasz ?

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Nagrywaj kampanie Heroes 3 lub 5.

Zablokowałem się na którejś tam misji i nie mogę dalej przejść...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jeśli chcesz nagrać poradnik do MC to nagraj jak zacząć na mc.skkf.net ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...