Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wypakować .epk

Haczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wypakujesz bo eix masz tam gdzie się odpala metina :p pewnie waży 6-8mb :p i wpierw musisz wypakować pliki z tego exe i potem będzie git, ale nie wiem czy wypakujesz :p

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Nie wypakujesz bo eix masz tam gdzie się odpala metina :P pewnie waży 6-8mb :P i wpierw musisz wypakować pliki z tego exe i potem będzie git, ale nie wiem czy wypakujesz :P

Zaskoczę Cię bo eix nie jest potrzebne do rozpakowania paczki.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zaskoczę Cię bo eix nie jest potrzebne do rozpakowania paczki.

Mhm.. Takie bajki możesz sobie mówić do innych, nie do mnie :p jeżeli masz, to nie wypakujesz wszystkich plików :p hm to że pokazałeś ssa nie oznacza że możesz wypakować te pliki :p ale cóż, nie udowodnisz tego pewnie :p a jak? Póki nie zobaczę na TeamVieverze to nie uwierze że możesz wypakować :p em ale nie mam na razie laptopa bo jak mówiłem wcześniej mały wypadek :c

Opublikowano

Mhm.. Takie bajki możesz sobie mówić do innych, nie do mnie :P jeżeli masz, to nie wypakujesz wszystkich plików :P hm to że pokazałeś ssa nie oznacza że możesz wypakować te pliki :P ale cóż, nie udowodnisz tego pewnie :P a jak? Póki nie zobaczę na TeamVieverze to nie uwierze że możesz wypakować :P em ale nie mam na razie laptopa bo jak mówiłem wcześniej mały wypadek :c

Mam Ci filmik nagrać, żeby pokazać jak mało wiesz?

PS. Nie mam zamiaru obcej osoby wpuszczać na TV. CHYBA CIĘ POJEBAŁO.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mam Ci filmik nagrać, żeby pokazać jak mało wiesz?

PS. Nie mam zamiaru obcej osoby wpuszczać na TV. CHYBA CIĘ POJEBAŁO.

Nagrania można sfałszować :p no więc zrobimy to inaczej, skype :D co do mojej wiedzy, wiem wystarczająco :p no nic napisze do Ciebie Naid jak będę miał laptopa.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...