Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak płatności

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcę doładować swoje fundsy za pomocą sms, jednak gdy wchodzę w kupno funds, wyskakuje mi takie coś przy każdej opcji płatności:

Brak ofert dla Twojego kraju. Spróbuj ponownie później.

Wchodząc na zakup fundsów przez BF:Heroes, nie mam Boku SMS, tylko przelewy + pay safe cardy.

Co mogę zrobić ?

Opublikowano

Był tu już kiedyś taki temat, i pamiętam, że po zmianie narodowości na stronie.. nie wiem czy to origin czy jakaś inna strona związana z grą była

W każdym razie nie mogę tego tematu jakoś odszukać, poszperaj może znajdziesz, albo czekaj, aż ktoś ci pomorze, bo ja niestety nie potrafię :(

Opublikowano

n5b4.png

Tak mam przy każdej płatności.

@edit: Przepraszam za double posta, miałem dać edit tego wyżej, ale zapomniałem, gdy już wgrywałem screena. Proszę usunąć jeden z tych postów, dziękuje.

Opublikowano

Pobierz mozille i tam sprawdź.

Nie bawiłes sie może w zmiane proxy ?

Mam Mozille, na niej też sprawdzałem i też nie mam. Jeszcze IE przetestuje i dam edit.

W zmiane proxy bawiłem się z rok temu, czyli za dawno, by mieć teraz problem (wczoraj miałem normalnie możliwość płatności).

@edit Hahahaha, na IE działa.

Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc, like zaraz rozdam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...