Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft - Forge nie działa na 1.4.7 ! [Adventure Tech Server]

TheFalenS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, otóż chciałem sobie z kolegą pograć na multiplayer na paczce modów Adventure Tech. Więc pobrałem paczkę na serwer i wszystko działa tylko, że do wejścia na serwer potrzebny jest Forge Mod Loader. Ściągam go na wersję 1.4.7 (specjalnie pobrałem tą wersję, ponieważ NIE znalazłem tej paczki modów na 1.6.2 lub 1.6.4, jest tylko na 1.4.7 i starsze ...) i tu jest właśnie problem. Nie wiem czemu, ale po wielu próbach instalacji Forge Mod Loader nie działa ! Proszę o pomoc w zainstalowaniu FML (umiem instalować mody, sam miałem ich na 1.6.2 około 10 i wszystko ładnie działa, nigdy nie miałem problemów, a teraz nie chce działać). Bądź jeżeli by ktoś znalazł tą paczke Adventure Tech na multi na wersję 1.6.2 (najlepiej), lub ostatecznie 1.6.4 byłbym naprawdę wdzięczny.

Gdyby coś instaluje to tak: %appdata% --> .minecraft --> bin --> otwieram za pomocą 7zip minecraft.jar --> usuwam META-INF --> i kopiuje pliki z FML. I niestety to nie działa. Help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...