Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić focus

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak ustawić focus w bolu, nie chodzi mi o to, że np jest tam pod dana postać LowHP tylko tam w Target Selector. 1 przy postaci to pierwszy focus, 2 to drugi i tak dalej czy jak?

Opublikowano

Witam. Jak ustawić focus w bolu, nie chodzi mi o to, że np jest tam pod dana postać LowHP tylko tam w Target Selector. 1 przy postaci to pierwszy focus, 2 to drugi i tak dalej czy jak?

Z tego co mi wiadomo, jeżeli ustawisz 1 na championie "X", a ustawisz na nastepnym championie "X" 5, to BoL będzie focusować tą 1 - bo jest w tym wypadku najważniejszym celem. Polecam sprawdzić to na coustomie, być może mówię źle, lub na odwrót. ;)

8372383248.png
Opublikowano

1 to najwyższy priorytet, jak dobrze pamiętam to to liczy np. przy ustawieniu na niskie HP: Życie / Priorytet więc tam gdzie priorytet niższy będzie focusować jako pierwszy :3

TL;DR 1-Pierwszy, 5-ostatni

Opublikowano

No ja nie wiem, ja wczoraj na skrypcie na ryzie chciałem z ciekawości to spróbować, w przeciwnym teamie koledzy Annie i Diana, ustawiłem Annie 2 punkty a Dianie 1, potem kliknąłem spację i ryze wywalił combo na annie, ale mogę się mylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...