Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto w nią zagrać? Dotychczas grałem w BF P4F i szukam jakiejś odskoczni od niego :)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

mysle ze warto zgrac ;)

Moze i daleko jej do Bfa ale zawsze troszkę sie pobawisz ;)

Dzięki za odpowiedź :) Widziałem gameplay na yt, i gra prezentuję się całkiem fajnie ^_^

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jesli chodzi o gameplay to jest troche bugów i jest to duzo słabszy silnik aczkolwiek wystarczy by zadowolić przyjemną grywalnoscia ;)

Myślę, że jako odskocznia idealnie.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja nie dawno wróciłem do warrocka, po dość długiej przerwie i powiem szczerze przyjemniej się gra niż kiedyś, lecz licz się z tym że możesz trafić na hacki, bugi ale teraz już rzadziej się pojawiają :) Polecam sprawdzić może przypaść do gustu :)

Opublikowano

Witam Serdeczny JP ( Tak sie przedstawiam i pewnie dostane -5% od kochanego wilczka pozdro )

- Polecam ci zagrac w WarRocka ale priva ponieważ jest duże ułatwienie nie musisz wyplacać na premki itp a bez premek nie masz broni

- WarRock jest fajną grą i wartą uwagi polecam serdeczny JP

Opublikowano

Priv ssie, tym bardziej że najlepsze bronie w grze k1 i m4a1/ak47 są f2p i nie ma problemu z ogarnięciem kasy na nie. Na prive jest brak graczy, większe lagi, wszyscy się wyzywają, level leci zbyt szybko więc nie wpływa to pozytywnie na rozgrywkę i przede wszystkim taki serwer moze zostac w każdej chwili usunięty z najróżniejszych powodów, a my tracimy cale doświadczenie/walutę itp. Jak grać w warrocka to tylko na internationalu (czyli tu:

http://warrock.nexoneu.com/

Opublikowano

Priv ssie, tym bardziej że najlepsze bronie w grze k1 i m4a1/ak47 są f2p i nie ma problemu z ogarnięciem kasy na nie. Na prive jest brak graczy, większe lagi, wszyscy się wyzywają, level leci zbyt szybko więc nie wpływa to pozytywnie na rozgrywkę i przede wszystkim taki serwer moze zostac w każdej chwili usunięty z najróżniejszych powodów, a my tracimy cale doświadczenie/walutę itp. Jak grać w warrocka to tylko na internationalu (czyli tu: http://warrock.nexoneu.com/)

1. a na globalu w ogóle, chyba tego niezauważasz poprostu...

2. nie wiem czemu tak sądzisz, i tak max lvl'a nie wbijesz tak więc ?

3. nie dokońca wiem o co dokładnie Ci chodzi z tą walutą, bo na privach i tak jest jej od ch*ja, chyba że chodzi Ci o realną której nikt nnie każe wydawać, chyba że chodzi o globala :D

Opublikowano

Co do War Rock'a:

Mniej hackerów poprzez ciut lepsze zabezpieczenia i większość ilość mass banów.

Mniej lagów poprzez większą ilość serwerów.

Co do bugów, jest dużo na nowych mapach, na innych starają się eliminować

Warto wrócić.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...