Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które Call Of Duty Kupic?

krzychu12341234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P Chcę kupić sobie Call Of Duty i mam dylemat nad COD 1 ( O II Wojnie Światowej), lub COD 4 : Modern Warfare
Która cześć jest waszym zdaniem lepsza i w którą się dłużej gra ? Podkreślam w którą się dłużej gra . :)

Opublikowano

Nie grałem w 1 lecz 4 bardzo mi się bardzo spodobała. Szczególnie ten klimat i bardzo ładna grafika. ;)

Opublikowano

Ja bym ci polecał kupić COD 4, fajna kampanie, ładna grafika ( jak na jej rocznik).Nadal są przepełnione serwery.Mało na niech chackerów i dzieci neo.Można spokojnie pograć.

Albo jak chcesz możesz kupić nowsze części COD'a (mw2 , mw3 ,bo1 , bo2) spokojnie w nie pograsz.Możesz też wybrać najnowszą produkcje COD: Ghosts.Tylko licz się z tym że im nowsza część COD'a tym więcej noobków i dzieci znajdziesz na serwerach.

Opublikowano

jesli chodzi o najdłuższą kampanie to z mojego doświadczenia (A gralem w kazde call of duty) Najdluzsza kampanie ma pierwsza część.. Przynajmniej jak narazie.. Bo zobaczymy jak to bedzie z ghosts.. a jesli chodzi o samą fabułę z II wojny to polecam call of duty 2 lub world at war. World at war jest lepsze ze względu na swietny tryb zombie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cod4 ma o wiele więcej funkcji od Coda1. Promody, Codjumpery, Deathruny, Komendy i możliwość sterowania całą grą, Knife only, Bolt only, Pistol only, Bounce (tylko CoD4 :3)... można by tak wiele wymiać. Gra ta nie ma za mało ani za wiele. Perków nie ma 10 milionów jak w MW3 tylko jest prosty wybór, tak samo z broniami. A cena? sam CD-KEY kosztuje dobre 20zł a grę sobie poberzesz. Multiplayer powinien sprawić ci przyjemność na długi czas.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli już to polecił bym CoDa 2 chodź 4 też jest bardzo dobra , jeśli grałbyś ESL nie będziesz miał problemów z grami , w godzinach szczytu jest po 250 osób Online na ESL a w samej grze kilka tysięcy . Wziąłbym Coda 4 .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...