Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS][Dyskusja] Nowa Kata :)

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż w ostatnim patchu Katarina dostała buffa, dawno ją nie grałem i w dzisiejszym rankedzie postanowiłem spróbować sił i cóż, jestem zadowolony :)

Oto skrin z dzisiejszej gry, tuż przed kończeniem :)

f3c.png

Wydaje mi się, że build dobry- pierwszą złożyłem maseczkę, dopiero jako ostatni item wymieniłem na void staffa ;)

Ale... Wczoraj oglądałem streama z turnieju, gdzie bodajże midder drużyny H2K grał katariną i robił się raczej pod AD>AP i więcej magic pene (bo faktycznie chyba pod ulta dostała większe przeliczniki ad), ale czy to jest opłacalne? Przy tych 800 ap ult zadawał ponad 2000 dmg z samego ap ! Co myślicie o nowym buildzie? Jak się składać.

Zapraszam do dyskusji, chwalenia się swoimi statystykami z udziałem Katariny.

Opublikowano

Katarina.. Nie mam coś podejścia do tego championa, ale po ostatnim buffie nabrała trochę mocy. Potrafi wykierować grę, szczególnie kiedy ma się takiego mumię, czy sejuani.

8372383248.png
Opublikowano

Brakuje mi maski ale ogolem gz, chociaz penta katarina to nie jest to jakis wyczyn.

@Vanosh, piszac takie rzeczy sam spamisz, lepiej bylo dac ostrzezenie slowna w postaci pw czy cos.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...