Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo ludzi jeszcze gra?

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Otóż, czy dużo ludzi gra runesa? Chciałbym zagrać, ale nie lubie grać na pustych serverach.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jak chcesz grać to omijaj Saoraid i Cath bo gra tam najmniej ludzi.

Najwięcej polaków gra na Perunie.

Ale takie moje spostrzeżenie: Jeszce rok temu grało dużo ludzi na Saoraid i Cath a teraz to tylko Perun trzyma polaków więc moim zdaniem jak grać w runesa to na privie.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Jak chcesz grać to omijaj Saoraid i Cath bo gra tam najmniej ludzi.

Najwięcej polaków gra na Perunie.

Ale takie moje spostrzeżenie: Jeszce rok temu grało dużo ludzi na Saoraid i Cath a teraz to tylko Perun trzyma polaków więc moim zdaniem jak grać w runesa to na privie.

A jakie priva polecasz?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@up

Nie tylko rom4u jest.

Jest jeszcze Rebelgamez (romemulator.net) oraz rosyjski jescze ale zamknięty dla nie-rusków.

Rebelgamez wygląda na dosyć spoko serwer. Otwierają następne strefy, pozbywają się bugów dosyć szybko; ogólnie jest nawet spoko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no dobra a tak z ciekawosci orientujesz sie czy tam duzo ludzi gra na tym calym romemulator.net

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Nie dużo, ale np. w naszej gildii jest 8 osób. Serwer nie jest w tej chwili idealny, często łapie sie crashe i trzeba czekac na Unstucka od GMa. Ale podobno niedługo mają wydać jakiś duży patch naprawiający większość stref i instancji.

Opublikowano

Aktualnie gram na rom4u wiec sie zastanawiam jaki jest ten 2 serw. W kazdym badz razie juz mi sie sciaga zobaczymy ;p

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...