Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] zawiechy

GsDfighting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem, chodzi o to że gdy gram to co 1-2 min mam laga na jakieś 5-10 sek, mój komp: 1,8 ghz cpu, 1gb ram, geforce 5500, net ok. 1,3 mb (dzięki orange które mi zmniejszyło, bo mam neta do 10mb)

dodam że wcześniej przy 768 ramu, nie miałem takiego problemu, tylko że dłużej mi się mapki wczytywaly

Opublikowano

ja ma problemy przy duzo lepszym sprzecie... w tym CA coraz czesciej sa lagi ...ogolnie masz slaby PC :/ i net również moim zdaniem trzeba cos zmienic jezeli chcesz poprawic gre bo nexon wciaz ulepsza gre ktorej wymagania sie zwiekszaja moze minimalnie ale przez 4 lata napewno:) pozdrawiam ps. cccleaner mi polecili i gamebooster ...tez spróbuj moze cos da ;)

Opublikowano

net... w tym problem czytałem o tym na forach ale za pózno bo po podpisaniu umowy, na początku miałem neta ok. 8mb do 9mb wieczorem, a od 2 tyg. maxymalnie 1,6mb....

dużo ludzi ma ten problem, bo w umowie jest od 1mb do 10mb, i teraz płace ponad 70zł za net do 2mb .... szkoda słów

Opublikowano

Cofki nie jeden ty masz. Tak samo jak wchodzenie w ściane. Więc to może być normalne.

Fakt, komp też nie jest jakiś dobry, więc może stać po części jego wina.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...