Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić KamerModa na Ravie.eu

VenezV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was.

Prosze , abyście mi napisali , jak ustawić kamermoda na ravie.eu aby on tam chodził , lub link do aktualnego poradnika...

Z góry dziękuję , będą nagrody :)

EDIT:

Mam taki błąd po spaczowaniu metin2 oraz uruchumnieniu metin2mod_2012sf

"LOG

Traceback:

Error: Bad magic number in E:/Metin2 2/MEtin2/lib/traceback.pyc

POWIEM ,ŻE PRZED PACZOWANIEM METIN2 KAMERMOD CHODZIŁ NORMALNIE < ZNACZY URUCHAMIAŁ SIĘ , ALE Z KĄZDYM SERVEREM

Pisało:

Zostaniesz połączone z serverem...

To myślałem , ze spatchuje , a tu taki błąd po spatchowaniu ;(

Proszę o pomoc ,bardzo :(

Opublikowano

Niestety nadal ten sam błąd , a zrobiłem wszystko jak należy :(

A sprubowałem nie aktualizować metin2 , to mi otwiera się normalnie , tylko pisze Błąd podczas łączenia z serverem :(

Proszę o pomoc , albo o podanie innego chacku

Opublikowano

Niestety nadal ten sam błąd , a zrobiłem wszystko jak należy :(

A sprubowałem nie aktualizować metin2 , to mi otwiera się normalnie , tylko pisze Błąd podczas łączenia z serverem :(

Proszę o pomoc , albo o podanie innego chacku

Spatchuj metina, a dopiero potem wgraj moda i zastosuj się do poradnika, który dałem ci wyżej.

@up nie piszemy posta pod postem, używaj opcji edytuj.

Opublikowano

u mnei podobny problem tez traceback.py cos tam jest error. i wymieniłem caly lib najpierw spachowałem i URUCHOMIŁEM metka normala potem wgrałem i jest ten error dodam ze wymieniałem caly lib na nowy ;/ i nie dziala ;/

bb68.png

Opublikowano

Prosisz o podanie innego hacku. Zależy jaki ten hack ma być czy do łowienia, zmieniania średnich czy to ma być multihack? Określ się ;)

Opublikowano

Ziomek mam ten sam problem, lecz zauważyłem, że wyszła nowa wersja moda - 16 pazdziernika update był masz linkacza: http://www.metin2mod.tk/ml2012sf.html i sam też teraz spróbuje i powiem ci, czy działa, tylko najlepiej usuń całego pl'a metka, ściągnij od nowa, zpatchuj, potem wypakuj tego moda do pl'a.

Wszystko pięknie działa, zainstaluj tego moda i po kłopocie, mam nadzieję, że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...