Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy, jest jeszcze sens je grać?

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Tak się zastanawiam: jest jeszcze sens grać rankedy (do końca sezonu 3.)? Społeczność coraz bardziej toksyczna, ludzie cisną gry "na chama", by zdobyć silver/gold/platinium, przez co wszyscy spinają dupy o byle co. Jak sądzicie?

BTW: pożyczyłem konto od kolegi w brązie 2 i specjalnej różnicy między goldem 4 nie widzę. Te same zagrania, pogoń za killem, z tym że w goldzie trzymają lepszy poziom farmy.

GWOLI WYJAŚNIENIA: nie szukam porad, jak grać rankedy, jak carrować, jest to temat do dyskusji

A, i można stracić choćby i czas i poszarpać sobie nerwy..

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Jak grasz dobrze jest sens bo się wybijesz, jak grasz źle nie ma sensu bo zepsujesz zabawę innym a sam się nie wydostaniesz w krótkim czasie nigdzie - proste ;) Próbować warto.

Opublikowano

ja tez sie spinam ale nie od silver/gold/platinum tylko o diamond i mi nie chca dac ale jest jeszcze sporo czasu

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Ciężko się dobrze bawić, kiedy próbujesz pomagać, robisz co w twojej mocy, a drużyna odwala akcje rodem z brązu V. Im mniej czasu, tym większe spiny :E

Nie chodzi mi także o wejście wyżej, zależne od umiejętności :(

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Cześć! Tak się zastanawiam: jest jeszcze sens grać rankedy (do końca sezonu 3.)? Społeczność coraz bardziej toksyczna, ludzie cisną gry "na chama", by zdobyć silver/gold/platinium, przez co wszyscy spinają dupy o byle co. Jak sądzicie? BTW: pożyczyłem konto od kolegi w brązie 2 i specjalnej różnicy między goldem 4 nie widzę. Te same zagrania, pogoń za killem, z tym że w goldzie trzymają lepszy poziom farmy.

Warto, warto. Klep się na mida i carruj. Wczoraj z S3 0 pkt. do S2 wyszedłem mając tylko 1 przegraną przez cały dzień. Dzisiaj planuję S1 i wkrótce Gold. Graj duo z jakimś kumplem i ogarniajcie sytuacje.

Opublikowano

Warto, warto ;) Jak się w piątek wziąłem za rankedy to przez weekend wyszedłem do Silvera V mając 11 wygranych pod rząd i 1 przegraną ;)

Graj duo z kumplem i idź na linię, która najbardziej ogarniasz.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Warto, warto ;) Jak się w piątek wziąłem za rankedy to przez weekend wyszedłem do Silvera V mając 11 wygranych pod rząd i 1 przegraną ;)

Graj duo z kumplem i idź na linię, która najbardziej ogarniasz.

Nie każdą linią wycarrujesz, bo np. w takiej jungli jak idziesz na ganka, a linia nie ogarnia to sam nic nie zrobisz. A jak złapiesz feed na midzie, to możesz iść topa/bota i i tak samemu zabić bez pomocy innych. Ja tak bynajmniej mam syndrą/fizzem.

Opublikowano

Warto wbijesz GOLD to dostaniesz Eliske i unikalny skin tak więc jak najbardziej.

Ci co się pchają na chama do wyższej ligi żeby dostać nagrody nic nie będą wygrywać zrozum to

bo będą flejmić nie będą widzieli swoich błędów itd. powodzenia

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nadal warto grać rankedy ( Jeśli masz czas to przy dobrym sprawowaniu dojdziesz do Gold+ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...