Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta 4 problem z wywalaniem z gry

nikt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam aktualnie drobny problem, gdyz chcialem zagrac sobie w gta 4( troche zabawy po pracy sie nalezy) lecz niestety po zainstalowaniu gry, wrzuceniu moda z samochodami niestety co chwile wywala z gry. bez samego moda tez to sie zdarza.

wersja gta: 1.0.7.0 , mod niby pod ta wersje jest rowniez. probowalem uruchomic na zgodnosci z wind xp sp 3, wklejalem sporo crack'ow z roznych zrodel i niestety problem sie powatarza. jak macie pomysl jak to rozwiazac bede wdzieczny. gra niestety nie jest orginalna aczkolwiek licze na pomoc :) z gory dzieki !

konifguracja PC : procek amd 3,3 3 rdzenie, grafika 430 gt geforce, 8gb ram, system: win 7 ultimate x64

Opublikowano

Robiłeś cały reinstall GTA IV? czyli usuwanie plików z Moich Dokumentów/Program Files itp.

Jeśli crash pojawia się nawet jeśli jest odinstalowany to raczej całkowity deintall pomoże

Crash występuje gdy wybierasz save'a czy podczas grania?

Możliwe że coś zapisało się w twoim save. Wejdz na innym lub New Game i zobacz czy pomoże

Opublikowano

probowalem od nowa instalowac. sprobuje jeszcze ze stworzeniem nowej gry lub ewentualnie zainstaluje mod na slabsze PC. aczkolwiek ciezko mi uwierzyc ze moja zabawka starego gta nie moze uciagnac ^^ dzieki za pomoc, dam znac jesli zadziala

Opublikowano

niestety dalej to samo.. probowalem mod z mniejszymi wymaganiami zainstalowac, od nowa grei niestety nic.. jakies pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...