Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki mann co

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest jakas strona do sprawdzania wartosci skrzynek bo np dostaje je od niektorych znajomych np te 2013 haloween itp. albo jak sprawdzac wartosc

drugie pytanie gdzie znajdowac kupcow na takie skrzynki? :)

Z gory dziekuje za odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz skrzynkę serii #100 (olać to że to się wiąże z cudem) to wszyscy na byle jakim serwerze będą chcieli ją kupić, bowiem z niej dropią tylko same czapki i masz chyba 40% szansy na wydropienie super przedmiotu. A tak poza tym to wątpie by był jakiś serwer w team fortress 2, który by skupował badź gracze na nim by skupowali te skrzynki. Gram w tą grę od tylu lat i jeszcze nie spotkałem się z nikim kto by chciał kupić skrzynkę Mann Co (poza tych lepszych, o których wspomniałem).

9La1rOf.gif

Opublikowano

Nie bo na yt widze pelno takich rzeczy ze np gosc sprzedal skrzynke za kilka rafinow, koledzy tez sprzedaja za rafinyi sie pytam czy chociaz za zlom by ktos kupil albo jakies slabe bronie zawsze cos :)

Opublikowano

Warte coś więcej są tylko skrzynki z pełnymi numerami (#30, #40, itd.) i część starszych skrzynek (chociaż nie tak jak te z pełnymi numerami), ale zwykłe randomowe skrzynie nie są praktycznie nic warte.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

tam ktoś pisał że jest skrszynka #100 nie ma takiej skrzynki jest chyba max 60 więc , nie kłam

Największa jak narazie, to bodajźe #73.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie skrzynki 100? :O 73 to o ile wiem największy numer dotychczas.

Są też drogie skrzynki, można je randomowo pozyskać jednakże to jest rzadkie zjawisko. Mojemu koledze tylko raz dropło, więcej razy nie widziałem.

Tak wygląda ocalona:

90px-Backpack_Salvaged_Mann_Co._Supply_C

............

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...