Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Zarobek - Ziarna Mocy

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Na sam początek dodam , że to mój pierwszy poradnik i bierze w nim udział Bot.
Pokaże wam sposób na "Jak zarobić i się nie narobić" . :D Polega on na tym , że robimy nupa , włączamy bota i sobie czekamy :P

Zaczynajmy!

1. Na sam początek wchodzimy na strone Nostale i zakładamy konto z naszymi nupami na którym będziemy dropić ziarna.

2.Pobieramy Bota (Działa on na zminimalizowanym nostale i sam zbiera drop z mobów)

3.Logujemy się na nasze nowe konto , zakładamy na nim postać .

4. Wchodzimy na kanał gdzie gra najmniej osób.

5. Idziemy za Miniland (Dobrze gdy nie ma tam nikogo , bo jeszcze was ktoś może podkablować , więc warto często zaglądać do naszej gry , aby np. odpisać gdy ktoś do nas pisze czy coś w tym stylu).

6. Jeżeli za Minilandem mimo wszystko są jacyś gracze , to staramy się stanąć w miare dużej odległości od nich , ponieważ bot zbiera drop nawet tych innych graczy , a ponieważ nasza postać nie może ich podnosić przez pewien czas , wygląda to jakbyśmy biegali w kółko :D
7. Odpalamy Bota i wciskamy Start , nasza postać sama atakuje moby i zbiera ziarna ;D Teraz możemy się zrelaksować .
8. Gdy uzbieramy odpowiednią ilość ziaren , przekładamy je na naszą główną postać poprzez kolegów lub przez Multiclienta, który pozwala nam na uruchomienie dwóch Nostale . Takiego Multiclienta możecie znaleźć m.in. w dziale Hacki i Boty .

Okey i to na tyle :P Uzbierane ziarna możecie wrzucać na NB , ale pamiętajcie! Jeżeli widzicie że na NB ktoś ma ziarna w najniższej cenie np. 500złota , to zawsze wstawiacie swoje ziarna zmniejszając cene tylko o 1złoto. Czyli 499złota. Co niektórzy zamiast zmniejszyć ilość złota o 1 , to zmniejszają o 50 . Przez to potem coraz trudniej na tym zarobić.

Sam osobiście uzbierałem w krótkim czasie 8x99 ziaren.

Pare małych uwag/

-Mi nie wiem czemu bot nie działał na Win8 , uruchomiłem jako admin i w zgodności z Xp sp3 i podziałało .
-Polecam na naszego nupa przerzucić Drewniany miecz na 7lv , nie koniecznie z + .
I to chyba na tyle :)

-Chyba od 15joba , jak już sie nam przy okazji wbije , nasz poszukiwacz otrzymuje dwa bufy , polecam używać co jakiś czas

Nie jestem autorem bota, jest nim Ramblox.
DL:

http://hostuje.net/file.php?id=f1ffe8ec45d4eed601a3c9f229df7796

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/c0a97a4b250b3598b87b948d7e6dbc54c47fbeb6ae87a2551a781d18a48efd0b/analysis/1381861570/

Modek , możesz mi zdjąć chociaż 5 pkt ostrzeżeń? :P

wuo1.jpg

Opublikowano

Nie no serio? xD Nic nowego bo strasznie dużo ludzi tak robi w czasie gdy robi nupy na ND ;p Wbijając 30lvl epiąc masz pełno ziaren (ja średnio mam po 13x99 a nie expie cały czas tylko robię kilka misji). Fajnie oprawione (+) ale stare i każdemu raczej znane (-). Masz lajka ;D

Opublikowano

Dzięki na pewno się przyda

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

hmm, ale wiesz, ze zeby zarobic na ziarnach (tym sposobem) ok. 400k+ to musialbys caly dzien siedziec i nupy robic ? Ziarno mocy stoi srednio 350 golda, tak wiec 350x99=34650golda na ok. godzine x; (godzina to przyblizony czas dropu 99 ziaren)

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Albo lepiej iść wydropić 3 pióra. 3x15 = 45k w minutę (wiem że sa droższe)

Ale jesli mozna odpalić np 5 botów (nie bocę, mam 78job xD ) to w godzinę 99x5=500x350=duzo :D

1375198444-U163133.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po co odswiezasz tak bezsensowny temat ? xD

zostawisz bota na noc uzbiera Ci 100k z ziaren mocy 1,6zl - 1kk czyli 100k - 16gr...

wiecej za prad zaplacisz :)

1359121200-U261555.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem o tym robić poradnik... ale powiem wam coś lepszego.

otóż. na postaci na której dropiliśmy wystawiamy w nosbazarze te ziarna, po 30-1h powinny zejść...

potem na głownej postaci wystawiamy w nosbazarze np. "lody" szt. 100k i kupujemy tą drugą postacią na której dropiliśmy ziarna.

w 30h tym sposobem można się dorobić :) w 1 miescie na 9lv leca jak szalone... ja w 1h wydropiłem 4x po 99 i połaziłem po mapach i zebrałem 2x stak i zarobiłem 800k :)

Opublikowano

Nie zrozumiałem co napisałeś UP.

Jaki jest sens kupywać od swojego MAIN chara lody, żeby iść potem je 9 lvlem dropić. Tak zrozumiałem.

Możesz napisać przejżyściej o co chodzi z tymi lodami?

c3e3677f25827.png

• 6 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Zarobek - Ziarna Mocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...