Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Ivertis.pl ~ Walka żywiołów

~bonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XYDd.png

Witajcie. Miło mi obwieścić, że prace nad serwerem Ivertis.pl idą dobrym rytmem!

Będzie to serwer medium, naprawdę wyważony - zawiera zarówno elementy harda jak i easy.

Maksymalny poziom to 130. Co nie zmienia faktu, że system ulepszeń nie jest ciekawy, bo na pewno znajdziecie co do ulepszania.

Co nas cechuje? Innowacyjne rozwiązania, kreatywność i wiarygodność. Po co mamy marnować pieniądze i czas, żeby kogoś oszukać?

Głównym wątkiem serwera Ivertis będą tzw. krainy które zastąpią nasze dotychczasowe miasta.

Co to oznacza? Każda z trzech krain ma swój żywioł - ogień, lód oraz neutralna ziemia. Jak to wygląda w praktyce?

Kraina Natury

xtif.jpg

wbwy.jpg

oabn.jpg

Kraina Lodu

ubdq.jpg

cvtn.jpg

d7vf.jpg

Kraina Ognia

tp6m.jpg

jzcs.jpg

uvgs.jpg

Otoczenia są w fazie wstępnej. Generalnie nie było to trudne do wykonania, ale zawsze to coś nowego, wygląda efektownie i nikt na to nie wpadł :)

Co tu dalej się rozwodzić... Na pewno nie zabraknie dungeonów, handlem i wymianą pomiędzy graczami i NPC. Nastawiamy się na innowacje i rozrywkę z gry.

Co do startu serwera, teamspeaka, forum - jeszcze nie wiemy. Nasz serwerowy grafik zaczyna tworzyć projekt do nowego interfejsu clienta. Będzie się działo.

Umiejętne połączenie nowości z tradycyjnym klimatem tej orientalnej gry da fenomenalne skutki i radość z samego Metina.

Czekam na pytania, walcie śmiało :)

gwo9.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Miałem taki sam plan. Ale stwierdziłem że to do bani :D bo stare mapki już się na maxa znudziły. No chyba że się je przerobi w jakiś efektowny sposób :obiekty etc.

Opublikowano

Zmień minimapę aby pokazywał aktualny wygląd, a nie zielony teren, kiedy mamy śnieg lub ognistą ziemię :)

Jak pisałem - jesteśmy w fazie wstępnej. Postaram się zrobić, sęk w tym, że może być właśnie ciężko, ale damy radę :)

Miałem taki sam plan. Ale stwierdziłem że to do bani :D bo stare mapki już się na maxa znudziły. No chyba że się je przerobi w jakiś efektowny sposób :obiekty etc.

Tak samo jak wyżej. Trochę dziwnie by wyglądało liściaste drzewa w lodowej krainie nie uważasz?

gwo9.jpg

Opublikowano

Trochę ciekawi mnie zielone drzewo w zimie :D

Ale pomysł kreatywny, popraw mini mapę i będzie git :)

Zacytuję po raz trzeci :D

Jak pisałem - jesteśmy w fazie wstępnej.

gwo9.jpg

Opublikowano

Wybacz, ale czy zmiana tekstur na mapkach istniejących od początków gry metin2 jest innowacyjnym pomysłem?

Kto powiedział, że zmiana musi być jakaś specjalnie trudna? Daje wymagany efekt i to się liczy :)

gwo9.jpg

Opublikowano

Lecz nie jest to "innowacyjnym pomyslem" jak to kolega Dargon napisal.

Innowacyjnym to może nie, ale nikt jeszcze nie wpadł, aby tak zmienić królestwa.

gwo9.jpg

Opublikowano

Innowacyjnym to może nie, ale nikt jeszcze nie wpadł, aby tak zmienić królestwa.

Całego Twojego pomysłu nikt nie wykorzystał ale zimowe królestwa były udostępnione na niemieckim forum w okresie świąt. :)

Ogólnie to jestem ciekaw kiedy pokażesz finalną wersję.

0LsM05U.png

Opublikowano

Całego Twojego pomysłu nikt nie wykorzystał ale zimowe królestwa były udostępnione na niemieckim forum w okresie świąt. :)

Ogólnie to jestem ciekaw kiedy pokażesz finalną wersję.

A tego to nawet nie wiedziałem. Jak skończę obiekty i zrobię minimapę to pokażę finalną pracę :)

gwo9.jpg

Opublikowano

Kolejna pierdółka, nienawidzę jak ktoś bawi się standardowymi mapami wiosek. Wygląd pierwotny jest o niebo lepszy. Zrozumiem dodawać jakieś inne mapki, ale zmienianie wyglądu miast? To dla mnie grzech.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...