Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowa Binka 2k12 Bez Administratora (Inject dll)

rSa

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Siemka, do sedna:

Chyba każdy wie jak to obejść (lecz są tacy co nie wiedzą)

Nie mogą wstrzyknąć dll do nowej binki.

Np przez proces-hacker:

Beztytuup_nsaqssn.png

Nie dało się wstrzyknąć dll bo były prawa administratora.

Zdjąłem z tego exe i inject działa poprawnie na nowej bince 2k13 :)

Jezeli chcecie i nie wiecie jak zdjąć, a macie swojego exe. Piszcie pod tematem wraz z upnięciem, to wam to przekompiluje.

DL:

http://www7.zippyshare.com/v/10392894/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/70134d73ef6cb921d6b67e5f3afa99969ea0a60b1d910c3eb7b636bde1652cf0/analysis/1381859893/

Nowicjusz
Opublikowano

nie lepiej pobrać Sunrise Seven i całkowicie wyłączyć UAC? [Kotrole Administratora] ;)

Nie zadziała. Bo exe wymagało praw administratora. To tak samo jak byś chciał cmd uruchomić pierw wyłączając to co up podałeś. I nie uda ci się to.

Nowicjusz
Opublikowano

hahaha. i tu się mylisz :P Sunrise Seven wyłącza całkowicie UAC więc nie trzeba nic. sam sprawdzałem to i używam tego nawet teraz ;)

No ok. Ale Żeby pierw uruchomic program podany wyżej, potrzeba praw admina? Więc jak ktoś pracuje np w pracowni informatycznej i np nie zna hasła a nie potrafi złamać to ma to.

Wiem wiem chodzi ci o prywatne etc etc. Ale po co ktoś ma wyłączać UAC skoro można to z exe zrobić?:D chyba lepiej niż zmieniać w pc...

Opublikowano

No ok. Ale Żeby pierw uruchomic program podany wyżej, potrzeba praw admina? Więc jak ktoś pracuje np w pracowni informatycznej i np nie zna hasła a nie potrafi złamać to ma to.

Wiem wiem chodzi ci o prywatne etc etc. Ale po co ktoś ma wyłączać UAC skoro można to z exe zrobić? :D chyba lepiej niż zmieniać w pc...

no niby tak. ale dobrze jest wyłączyć UAC ;) komputer nie zamula tak bardzo i wgl instalki szybciej są uruchamiane ;)

a do uruchomienia tego programu chyba nie trzeba praw admina :p

nlcEZxg.png

Nowicjusz
Opublikowano

no niby tak. ale dobrze jest wyłączyć UAC ;) komputer nie zamula tak bardzo i wgl instalki szybciej są uruchamiane ;)

a do uruchomienia tego programu chyba nie trzeba praw admina :P

Potrzeba :D bo zainstalowałem specjalnie żeby sprawdzić.

W sumie dobry program :D dzięki bo nie wiedziałem o ni, :D

Opublikowano

a do uruchomienia tego programu chyba nie trzeba praw admina :P

Jesteś idiotą jeśli wyłączyłeś UAC

1384449750-U247153.png

Nowicjusz
Opublikowano

Ta binka jest na nowe game czy na game2089 też podziałą?

Binka 2k12/13 czyli: sybox,6taniec etc Działa na każdym game.

Jeżeli nie ma 6 tańca a chcesz mieć bez adm to upnij. Zdejmę ci.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...