Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farming Simulator 2013

Gorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z Farming Simulator a dokladnie kupilem gre zeby pograc sobie z kumplem przez neta mam najnowszy patch 2.0 i dodatki takie jak ursus i pare z oficialnej strony ale mam problem czasami gra mi sie tak buguje ze nie widze tych dodatkow wtedy musze robic reinstal gry i wszystkie dodatki od nowa ( co wkurza) ostatnio doswiadczylem tez problemow w grze solo splacalem kredyt zapisywalem gre wylaczalem gre kredyt nie jest spalony kase mi zabralo po probie podczepienia przyczep z modow gra mi sie zawieszala a w logach znalazlem duzo linijek z taka oto wiadomoscia:

Error: LUA running function 'update'
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(395) : attempt to compare number with nil

czy ktos moze mi pomoc

Opublikowano

Czy przypadkiem jakieś mody nie kolidują ze sobą? Taki błąd teoretycznie pojawi się gdy skrypt nie może zostać wykonany, ponieważ przypisany jest do dwóch rzeczy. ;) Pograj chwilę bez modów, a następnie dodawaj je systematycznie i sprawdzaj czy jest dobrze. :) A i wspomniałeś o patchu. Modyfikacje są zgodne z nim?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

przepraszam ze podaje strone ale chce pokazac wszystko co mam dla cichy zarowno mody jak i patch mam z http://www.farming-simulator.com/?lang=pl czyli oficialnej strony gdzie moge kupic wszystko zarowno symulator jak i dodatki wiec chyba jezeli gra sama mnie przekierowuje na ta strone gdy sciagalem aktualizacje to wszystko jest zgodne znajomy ma to samo i nie ma z tym zadnych problemow

Opublikowano

Można podawać link. Hmm spróbuj najpierw zaktualizować sterowniki do karty graficznej i biblioteki DirectX. Linki znajdziesz w temacie Pomoc ogólna w dziale Problemy z grami. Jak to nie pomoże spróbuj bez tego patcha.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

no dobra a ktos wie czym moze byc spowodowany ten blad co jest podany nizej czyli te przyczepy i kredyt? co do tego zrobilem nawet taki myk: zrobilem sobie drugi zapisek zmienilem sobie opcje kasy ( dodalem 500k ) wszedlem do gry zapisek jest ale tej kasy co dodalem nie ma ( robilem reinstall gre mam orginalna ) nie wiem o co chodzi co to powoduje

Opublikowano

no dobra znalazlem porlem z kredytem byl spowodowany mod z bankiem a z przyczepami to przyczepy wiec mam pytanie do graczy czy ktos moze zna mod z tirem i duzymi przyczepami? cos w stylu Peterbilt ale nie Peterbilt bo to te przyczepy byly problemem ( one mialy po 80t )

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...