Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorskie Skrypty] Los - Wylosuj sobie itemy!

Danelow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Witam was bardzo serdecznie :) Chcę wam przedstawić mój drugi skrypt, Los.

Informacje:

LOS:

- v1.0 Po wpisaniu komendy /los zostaje nam przyznany po 5 sekundach portal ( tak zwany LOS). Jak naciśniemy LEWYM wylosuje nam śmierć bądź dodatkowe itemy :) Wszystko będzie opisane pod komendą /hlos.

KOMENDY:

/hlos - pomoc do skryptu.
/los - losuje nam "LOS".

PERMISSIONS:
BRAK

AKTUALIZACJE:

v1.0 - Wrzucenie pierwszych plików.

MÓWCIE CO MAM POPRAWIĆ, CO DODAĆ, A ZMIENIE :)

SKRYPTY:

http://www.speedyshare.com/mCTGN/LOS.sk

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/f65fe0bdc051231dbb6733f56fe3337baf2e40f02e9192316e70e1b02295f87e/analysis/1381856213/

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Dodaj kod skryptu na pastebin bo nikomu nie chce się pobierać a co do skryptu to nic nowego już takie są ta praca na like nie zasługuje.

Nawet nie wiedziałem że są takie ;/ A sam pisałem skrypt od zera. To jest mój drugi skrypt w życiu i pisałem go dzisiaj od 12:00. Jak ci się nie podoba to po prostu nie pisz, a co do kodu dodam go potem.

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że są takie ;/ A sam pisałem skrypt od zera. To jest mój drugi skrypt w życiu i pisałem go dzisiaj od 12:00. Jak ci się nie podoba to po prostu nie pisz, a co do kodu dodam go potem.

"Jak ci się nie podoba to po prostu nie pisz".

o.O ?

Przecież forum jest od tego, żeby na nim dyskutować na różne tematy, w tym wypadku gdy tylko utworzyłeś ten temat zgodziłeś się dobrowolnie na rozpoczęcie dyskusji odnośnie tego co zrobiłeś, jeśli nie chcesz ocen to poproś moderatora o zamknięcie, tak będzie najprościej.

Poza tym skrypt.. Wszędzie tylko skrypt i skrypt, szkoda że ludzie nie uczą się tego co potrzebne - czyli javy - zamiast tego uczycie się czegoś co jest nie oszukujmy się, mało przydatne.

Co do samej pracy - na co komu coś takiego ? Ktoś będzie chciał zrobić losowanie to weźmie do tego plugin, a ich jest pod dostatkiem.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...