Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] 416-Carabine znowu dostępne !

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że tak powiem : A komu to potrzebne?

Informuje że jest dostępne. Na pte 416 dostał dobrego buffa i niedługo będzie naprawde dobry.

Ps. Twoje camperskie mg36 dostało sporego nerfa :*

Opublikowano

Już idę przetestować 416, całe szczęście, że w daily draw na stałe wygrałem, dam znać po grze

E;

@down

pomyliłem się, sorki.

Opublikowano

@up, jeszcze chyba zmian z PTE nie wprowadzili...

Jak wejdzie update to nerf na wszystko co jest za op'iaste.

Najbardziej czekam na nerf famasa i mg36.

I ten buff kałacha <3

Opublikowano

416-Carabine wygrałem raz na tydzień i fajnie mi się grało, chyba kupię i doposarze a jak go ulepszą będę w niebie :) Moim zdaniem jest lepsze od m4. Nie chce już famasem latać, stracił dla mnie swój blask, chcę być oryginalny w jakimś stopniu i będę z 416 chodził. Jakie są Wasze odczucia co do tej broni, w zestawieniu np z m4. Hmm no ma buff kałacha, ale... mogli by jego dźwięk zmienić, brzmi jakby był 10 lvl niższy...

Opublikowano

Właśnie EA zarobiło na mnie 5 zł :D

Co do broni to nawet porownywalem z L85, w moich rękach L85 się chowa przy (M)416 :3 Polecam! na pewno się nie zawiedziecie zakupem ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Co ty porównujesz broń dalekiego dystansu z 416? L85 jest wolne, a 416 jak m4, więc nie widzę problemu.

I nie piszcie, że nie da się więcej niz 320m z l85, bo na compare z prec,viper,m145 desert, nemesis ma 348m. Ale to tylko liczby.

Opublikowano

Co ty porównujesz broń dalekiego dystansu z 416? L85 jest wolne, a 416 jak m4, więc nie widzę problemu.

I nie piszcie, że nie da się więcej niz 320m z l85, bo na compare z prec,viper,m145 desert, nemesis ma 348m. Ale to tylko liczby.

Ja osobiscie wyciagnelem 320 m. Dalej pocisk dolatuje ale nie zadaje dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...