Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fifa 14

viper86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak właczyć fife 14 online? zeby można było grać przez net..fife mam oryginalną ...ew. jakie znacie gry , które można grać online?, ktore nie potrzebują jakiś dodatków wgrywać , tylko włożyć oryginalną płytę i grać online...

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyna Fifa 14 na PSP nie ma multi przez WiFI :( A to dziwne bo w Fifie 09 było. Tak przypuszczam bo jak byłem w sklepie to na pudełku nie było żadnej informacji o gry przez sieć. Niestety gra online na PSP umiera. Gier online na PSP jest dużo ale mało osób już gra bo po prostu ta konsola jest stara.

Opublikowano

Tekken, Mortal Kombat ;) W Fifie też raczej się da, ale nwm dokładnie jak na PSP, bo na PS3 po prostu jest opcja na głównym ekranie...

W Mortalu na PSP nie ma multi ;) W tekkenie chyba też nie ma i w Fifie też nie ma. (a w poprzednich Fifach EA wyłączyło serwery dla PSP) Także się nie wypowiadaj jak nawet nie masz tego sprzętu :D PS3 i PSP to dwie różne konsole i to ze na PS3 masz w jakiejś grze multi to nie znaczy że na PSP jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...