Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gta online

xferrarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jak wiecie było wiele problemów z online, ale czasami udało mi się wbić.
Teraz gdy wbijam do gta online jestem sam na serwerze. Za każdym razem gdy odszukam nową sesję także jestem sam. Gdy próbuję wbić do członka grupy, wyskakuje mi, że nie znaleziono gry zgodnej z moją wersją gta online. Dodam, że 3 dni temu za 4 razem udało mi się wbić do członka grupy, a teraz mam takie błedy jak wyżej.
Dodam, że mam ps3.
Tak napewno jestem wpisany do playstation store i napewno mam połączenie z internetem.

Opublikowano

Jestem w 2 grupach w których jest około 100 tyś osób.

W takim razie. Prawdopodobnie nie masz jakieś aktualizacji. Nie wiem jak to jest na PS3 ja mam tylko Xboxa. xD. Jeśli to nie to radził bym ci pójść do działu konsol. Jeśli wyrazisz na to zgodę mogę przenieść temat ;D.

Opublikowano

W takim razie. Prawdopodobnie nie masz jakieś aktualizacji. Nie wiem jak to jest na PS3 ja mam tylko Xboxa. xD. Jeśli to nie to radził bym ci pójść do działu konsol. Jeśli wyrazisz na to zgodę mogę przenieść temat ;D.

Ale 3 dni temu normalnie grałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...