Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znacie jakieś hostinig minecrafta classic?

kChomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dostałeś zwykły serwer? Classic to właśnie zwykły serwer, bez pluginów.

Jak źle Cię zrozumiałem, to napisz do nich na support.

Przed zakupieniem servera pytałem się jednego gościa czy mój server będzie znajdować się na http://minecraft.net/classic/list . Dowiedziałem się ,że "oczywiście" jednak po zakupieniu servera IP jest na launchera w spisie nie ma ...

Opublikowano

Kto Ci tak powiedział? Przecież ten Classic to jest vanilla, która nazywa się po prostu Classic.

Nie znajdzie się na liście serwerów na minecraft.net, bo to w ogóle inna wersja.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dobra ,ktoś mnie wkopał... A wiesz może jak zrobić ,żeby server był na

Kto Ci tak powiedział? Przecież ten Classic to jest vanilla, która nazywa się po prostu Classic.

Nie znajdzie się na liście serwerów na minecraft.net, bo to w ogóle inna wersja.

http://minecraft.net/classic/list 

I skąd pobrać bo na minecraft.net już nie można :/ I czy znasz jakiś hosting na to 0.30 werjse. ?

Opublikowano

Jezu kup po prostu zwykły server VPS i wgraj sobie ten zwykły server.

Jak Cie nie stać to nie moja wina.

Pozdrawiam Master1909

Fajnie masz....

Tylko jak dodasz na VPS'a to czy bedzie na minecraft.net/classic/list ?

Opublikowano

@up tak jeżeli pobierzesz odpowiedni to tak bo teraz musisz aktywować jakiś skrypt co pół minuty lub minutę żeby serwer był widoczny na tej liście ale ja ci więcej nie powiem bo nie pamiętam już :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...