Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym czołgu ?

Fapienso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś czytałem o tym czołgu. Nie chce mi się teraz zbytnio o jego danych rozpisywać więc odniosę się jedynie do pytania postawionego w tym temacie. Otóż szczerze mówiąc nie wydaje mi się aby ten czołg był tak super jak się zapowiada, a być może nawet nie uda się go ukończyć, ponieważ pewne aspekty przerosną naszych konstruktorów (jak to w II RP bywało ;)). W Polsce od dawna nie projektowało się własnych tego typu pojazdów. Pod względem doświadczenia jesteśmy daleko od największych mocarstw, a jakie państwo, nawet z sojuszu, chciałoby nam udostępniać swoją najbardziej zaawansowaną technologię? Mimo to, kibicuję temu projektowi i mam nadzieję, że uda się stworzyć coś co będzie korzystne w produkcji a także skuteczne. Można rzec - współczesny 7tp :D.

VwjVBMa.png

Opublikowano

No musi, musi, racje masz, ale nie wydaje mi się by udało nam się od tak naglę udało "odrobić" zastój technologiczny ;). Mimo to żywię nadzieję, że czołg będzie mógł być powodem do dumy. Co prawda wygląda jak z filmu sf, jednak coś w tym designu jest i sprawia wrażenie "ultranowoczesności" :D.

VwjVBMa.png

Opublikowano

Fajny jest, ale po co oni chcą udostępniać to dla innych krajów ? Znowu się sprzedadzą ? Raz sprzedali dla Rosji satelitę, a teraz mogą przesłuchiwać każdą rozmowę na kuli ziemskiej, tyle rzeczy już sprzedali dla innych, mogliby przynajmniej to zostawić w naszych rękach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...