Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mała ilość LP

dover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem w silverze I i za wygraną dostaje po 5ptk, mmr mam dobry bo jak sprawdzam na tej stronie z mrr, to jest napisane beyond this league.

Dlaczego tak mało dostaje?

Opublikowano

Ta strona pokazuje Twoje przybliżone MMR,w silverze I zawsze się mniej dostaje ponieważ walczysz już o gold'a,pewnie dostawając mało pkt,odejmują Ci również mało.

Opublikowano

W dywizji I lidze Bronze/Silver/Gold/Platinum/Diamond będziesz dostawać w granicach 5-10 LP za wygrany mecz przy wysokim MMR. System sprawdza graczy, czy nadają się na wyższą ligę i muszą walczyć, aby dostać to co chcą, czyli wyższą ligę. Tak już jest i trzeba to przecierpieć :)

8372383248.png
Opublikowano

No ale mój kolega ma zbliżony mmr do mnie nawet ten sam, sprawdzaliśmy na tej stronie i dostaje po 10-15, jest w tej samej lidze i dywizji.

Opublikowano

No ale mój kolega ma zbliżony mmr do mnie nawet ten sam, sprawdzaliśmy na tej stronie i dostaje po 10-15, jest w tej samej lidze i dywizji.

W zależności, czy przydziela mu gorszych czy słabszych przeciwników.

8372383248.png
Opublikowano

Ale ta strona może pokazywać dobry,a może zły MMR ,nie sugeruj się nią.

Opublikowano

W dywizji I lidze Bronze/Silver/Gold/Platinum/Diamond będziesz dostawać w granicach 5-10 LP za wygrany mecz przy wysokim MMR. System sprawdza graczy, czy nadają się na wyższą ligę i muszą walczyć, aby dostać to co chcą, czyli wyższą ligę. Tak już jest i trzeba to przecierpieć :)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd...to jest przyczynione niskim MMR a nie tym, że I dywizja bo ja w Brązie I dostałem za win'a nawet 25 lp więc nie rozumiem.

Aktualnie wyszedłem z Brązu I i walczę o III a średnio przy wysokim MMR gdzie wygrywam 3+ gier a 1 przegrywam dostaję 25-30 lp więc to jest chwila;)

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd...to jest przyczynione niskim MMR a nie tym, że I dywizja bo ja w Brązie I dostałem za win'a nawet 25 lp więc nie rozumiem.

Aktualnie wyszedłem z Brązu I i walczę o III a średnio przy wysokim MMR gdzie wygrywam 3+ gier a 1 przegrywam dostaję 25-30 lp więc to jest chwila;)

Mój drogi sam wprowadzasz siebie w błąd, posiadam konto Gold 1 (16 wygranych 1 lose) i dostaje w granicach 5-15 LP. Wytłumaczysz :)?

8372383248.png
Opublikowano

@LeeSinor

Nie wprowadzaj w błąd. Jak ma się dobre MMR/Wystarczającą przewagę Win nad Lose to w S1 itp. można dostawać nawet 25LP

To czemu ja nie dostaje "nawet po 25LP" :)?

8372383248.png
Opublikowano

Bo masz mało gier tylko 15 wygranych na + więc nie udzielaj odpowiedzi jak nie jesteś ich pewny.

@Topic

Jeżeli dobijesz w S1 ok. 70 LP to już będzie ci normalnie szło ok. -20 za przegraną i +20 za wygraną. Jeżeli masz dobre MMR to za przegraną możesz mnie tracić a więcej zyskiwać za win

Opublikowano

Bo masz mało gier tylko 15 wygranych na + więc nie udzielaj odpowiedzi jak nie jesteś ich pewny.

@Topic

Jeżeli dobijesz w S1 ok. 70 LP to już będzie ci normalnie szło ok. -20 za przegraną i +20 za wygraną. Jeżeli masz dobre MMR to za przegraną możesz mnie tracić a więcej zyskiwać za win

Ty dalej mnie nie rozumiesz. Kto Ci powiedział, a być może gdzie jest tak napisane, że mam za mało gier, więc dostaje mniej LP?

8372383248.png
Opublikowano

Słuchaj ja jestem też Silver I i było tak : +7 +7 -3 +7 +8 +8 +8 -7 i teraz dostałem aż "+16" co mnie bardzo zaskoczyło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...