Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][AUTORSKI]Sprawdź hackera by Er3oR +Łatwe użycie +Łatwa konfiguracja + Wiele, wiele więcej !

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

2h3oeaw.jpg

Witajcie, z tym nietypowym powitaniem chciałbym w tym temacie zaprezentować mój pierwszy autorski skrypt na sprawdzanie hackera. Polega na tym, że po wpisaniu danej komendy teleportuje Cb i daną osobe to pomieszczenia lub punktu zapisania lokalizacji teleportującej.

Podkreślam, że jest to mój pierwszy skrypt więc nie zaczynałem od Bóg wie czego trudnego, według mnie zaczyna się od rzeczy prostych i kończy na trudnych

Nie będe ukrywał, że w nauce pomaga mi Sopher. który mówi co i jak zrobić aby działało, jak nie popełniać błędów i jakie kody są na to i na to.

Jak już pewnie zauważyliście jest to mój pierwszy temat z Autorskim skryptem na mpcforum myślę, że tutaj warto jest rozwijać swoje zainteresowania i umiejętności do czego nakłaniam.

No dobrze, przejdźmy do skryptu czyli do komendy itd.

2w7eqyp.jpg

Postarałem się zrobić dla Was jak najmniej roboty więc dałem tylko jedno uprawnienie

sprawdz.admin - Nadaje uprawnienia do teleportacji i ustawienia punktu teleportacji

Z komendami jest podobnie lecz jest ich aż 2 ;p

/sprawdz ustaw - Ustawia domyślny punkt teleportacji hackera i Cb
/sprawdz tp [nick] - Teleportuje Cb i hackera do punktu zapisu teleportacji

Jak już mówiłem na początku jest to mój pierwszy skrypt więc prosze bez hejtów typu ,,napisałbym to w 5 minut

Obecnie nic nie mam do takich ludzi, chociaż oni też zaczynali od prostych rzeczy

Oczywiście mile widziane like tak samo, daje like za miłe komentarze

Linki do kodów

http://pastebin.com/aUm6JcYH
http://wklej.to/uQYUJ

2h749w8.gif

Pozdrawiam Er3oR i Banan

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Sprawdzaniu hackerów. Gracze piszą ,,Ten i ten ma nodusa lub innego hacka" wpisujesz komendę i teleportujesz gracza do pomieszczenia w którym mówisz ,,Daj mi ss tego, tego" i w taki sposób sprawdzasz czy ma jednak te hacki , czy ich nie ma.

Opublikowano

Skrypt pewnie komuś się przyda, ale ja uważam, że pisanie do kogoś "daj ss, albo ban" jest po prostu nieprofesjonalne. Istnieje wiele pluginów, które częściowo to blokują. Są też takie, dzięki którym jest łatwo sprawdzić większość z nich : )

Opublikowano

*Radioactive.

Rzeczywiście kod prawie identyczny...

Jak perfidnym trzeba być żeby wrzucać tutaj podróbki...

Opublikowano

@Radio robiłem to na podstawie twojego skryptu , lecz jakbyś widział jest on pozmieniany. Nie jest to twój skrypt lecz ja go pisałem od nowa ponieważ, było kilka niesprawowań ale połowa działała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...