Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weteran Silka potrzebuje informacji co sie teraz dzieje :)

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak tam w silku ? planuje powrót do gry. Jest na dzień dzisiejszy bot ? Opłaca sie nadal grać ss ?

Jeżeli znajde bota, to nadal opłacalne jest wbicie ręcznie 10 lvlu, potem na noc zostawić na żółwiach bota tylko dla kasy i farmy sp ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

troszke nie slownie napisales: :) ale powracaj :) Klimat nadal jest ;) Wpisz w google Center Bot i powinna wyskoczyć głowna strona bota i go pobierz :) ( mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto da tutaj tego bota ) Od 70lvla kasa jest wiec musisz troszke poczekać .. premium masz na poczatek i kilka scrooli i grab peta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wlasnie a jakie boty dzialaja na zwyklym sro ? bo z tego co widzialem to mbot, center bot to na isro i innych wersjach tylko dzialaja....
tyle co wiem na temat zwyklego sro, to dziala ibot, agbot, sbot a czy wiecej ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie sciągam Sro-R. Jaka klasa jest teraz najbardziej opłacalna, i zapotrzebowanie do PT ? Co też jest teraz proste do bota ? Sa teraz te .. hmm sie klikało chyba L i Hight levele wbijaly nam na party pare leveli ?

@jakiś all nite taxi ? na tych robalach w samarkand ? albo rano puścić bota. Ja bym ustawił follow a ktos bota ? ;) jak cos to GG. Mój nick to bd PAtrykk64/Patrykk6464

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli nadal szukasz aktualności oraz zdania innych. Ostatnio wróciłem do gry i powiem tobie, że po przerwie naprawdę fajnie mi się gra.(jakieś 2tyg. temu wróciłem)Pisząc "ss" zrozumiałem Sword/Shield i polecam go tobie, lecz bardziej zdaje regulamin coś typu: Full STR Glavka Fire/Force albo Bow Fire/Force(reszta według twojego uznania) albo Nukerek : )

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

Opublikowano

witam Panowie, wiem ze pisaliscie, ale mozna prosic raz jeszcze o prosta odpowiedz moze ktory darmowy bot teraz aktualnie dziala na SroR ?:) Ponieważ tez wlasnie sciagam ponownie silka, po chyba 2 latach przerwy ;) reszte juz ogarne :) Z gory dzieki, a kolego wyzej, jak co to Wal PW i gramy razem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...