Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak wgrać mody na CraftServe

MultiRaien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam serwer dedykowany na CraftServe (typ wooden).

Zrobiłem reinstalacje i wgrałem silnik forge. Wrzuciłem mody do folderu mods za pomocą FileZilla.

Mody mam wgrane u siebie na komputrze i na singlu wszystko śmiga. A na Mutli nic nie działa ;(

MODY:

MoCreatures

ArmorStatusHUD

AnimationAPI

UpdateChackerMod

CustomMobSpawner

Ruins

bspkrsCore

BiblioCraft

Biomes-O-Plenty

CraftGuide

EnchantingPlus

GuiAPI

InventoryTweaks

Mutant_Creatures

UsefulFood

WeaponMod

Liczę na szybką pomoc :)

PS:Mam zainstalowany Forge na singlu i na host.

Opublikowano

Craftserve nie ma maszyn dedykowanych - to sa vps-y, a co do reszty, musisz podać logi

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak cos to ja tez mam wooden i to jest moj spis modow i wszystko pieknie smiga:) tylko niekiedy chisel buguje ale jak cos to go usun :)

RailCraft - 8.4.0.0 USUŃ PowerCrystals Core - 1.1.8 USUŃ Balkon’s Weapon - 1.14 USUŃ Hats - 2.1.5 USUŃ Damage Indicators - 2.9.2.3 USUŃ BiblioCraft - 1.5.5 USUŃ Craftguide - 1.6.7.5 USUŃ CoroAI - 1.6.4 USUŃ MrCrayfish's Furniture Mod - 3.2.9.2 USUŃ ExtendedRenderer - 1.6.4 USUŃ Lucky Block - 4.2.1 USUŃ ConfigMod - 1.6.4 USUŃ Weather & Tornadoes - 1.59 USUŃ AnimationAPI - 1.1.2 USUŃ Iron Chests - 5.4.1.702 USUŃ Morph Mod - 0.7.1 USUŃ BuildCraft - 4.2.2 USUŃ Lycanites Mobs - 1.4.12 USUŃ Mutant Creatures - 1.4.4 USUŃ WILDCAVES - 0.4.3.4 USUŃ Legendary Beasts - 1.6.4.0 USUŃ Nether Ores - 2.2.2 USUŃ Animated Player - 1.3.0 USUŃ Dynamic Light - 1.6.4 USUŃ More Swords - 2.6.0 USUŃ OptiFine - 1.6.4_HD_U_D1 USUŃ Ruins - 1.6.4 USUŃ UsefulFood - 1.4.4 USUŃ MineDonalds - 2.1.2 USUŃ Special Mobs - 2.6 USUŃ Chisel - 1.4.11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...