Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Sprzęt

mixzal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema w co bym pograł na tym sprzęcie zależy mi o nowe gry np. Call Of Duty , Battelfield 3 itp . Wiem że to nie ten dział itp ale to jedyny dział w którym przesiaduje . O to link do sprzętu cena nie duża + 2 gry - http://www.ebay.co.uk/itm/FAST-QUAD-CORE-Gaming-PC-8GB-1TB-RADEON-HD6670-2GB-Desktop-Computer-AMD-/190877221918?pt=UK_Computing_DesktopPCs&hash=item2c712b441e . Za dobre odpowiedzi +'ik :)

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Jaki to ma procek? We wszystko na tym pograsz. Ja mam Lapka 4GB ram, Dysk 750GB Grafa Nividia GEFORCE 610m 2GB Procek Intel Cora i5 2,5Ghz i gram we wszystko.. BF3 na najwyższych detach śmiga, PES 14i Fifa też :D Więc jest ok

Opublikowano

AMD A8 ;)

A mam jeszcze jedno pytanie jaki Mikrofon do nagrywania polecacie taki do 50 funtów bo ja na Ebay.co.uk kupuje bo mieszkam w Irlandii :D

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Kurwa Popracujesz miesiac i kupisz sobie pro kompa, plazme, smartfona i jeszcze wyzyjesz .... A w polsce trza sie meczyc :/

Mikrofon to taki ktory Ci sie podoba, ja mam taki za 5 zl i bardzo dobrze odwzorowywuje moj glos :D

To co wypisales to wszystko pojdzie na ultra i te gry ktore teraz wyszly, beda wylazic ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie ten dział ; ) Ale spk.

Spokojnie pograsz w najnowsze gierki z wysokimi wymaganiami. (Fifa4 czy GTA 5, CoD bądź Battlefield)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie ten dział, ale radzę Ci sam złożyć komputer, a nie kupować już złożony. Nie dość, że taniej to czegoś się nauczysz i będziesz wiedział "coś" o swoim komputerze ;)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

"Nie ten dział, ale radzę Ci sam złożyć komputer, a nie kupować już złożony. Nie dość, że taniej to czegoś się nauczysz i będziesz wiedział "coś" o swoim komputerze"

Tu nie dokonca chodzi to "taniosc"

Moze i troche taniej jest, ale skladajac samemu masz pewnosc co masz w srodku kupujac zestawy masz 1-2 lat gwarancji po tym czasie czeka cie zakup nowego sprzetu, bynajmniej znajomy tak mial ;] (sam mam skladaka za 3000 tys w irlandi bym kupil te czesci za 1500-2000 bo tam jest duzo taniej jezeli chodzi i sprzet elektroniczny.

cqs8.jpg

Opublikowano

Ktoś napisał że nie ma podanego zasilacza ale "500W Quiet Power Supply featuring large 120mm fan" to tak wygląda na zasilacz xD tylko słaby proponowałbym 600-800W pod gry ale jak kto woli, ogólnie to grafa słaba jak sprawdzałem no bynajmniej szału nie robi więc polecałbym ja od razu wymienić. Procek taki w miarę bo AMD głównie stosuje się do dużej ilości obliczeń taki wół pociagowy, lepszy do gier byłby intel sam polecam i3 ciągnie mi wszystkie nowe gry full ustawienia :D Komp szału nie robi na Twoim miejscu dobrze bym przemyślał zakup tego pc :P ale to tam taka moja osobista opinia :D

Opublikowano

Nie ten dział , nie wiem jestem na mpc krótko , ale to chyba w innym dziale takie rzeczy sie zamieszcza.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Jaki to ma procek? We wszystko na tym pograsz. Ja mam Lapka 4GB ram, Dysk 750GB Grafa Nividia GEFORCE 610m 2GB Procek Intel Cora i5 2,5Ghz i gram we wszystko.. BF3 na najwyższych detach śmiga, PES 14i Fifa też :D Więc jest ok

Fajny żart z tym gt610m i BF 3 na ultra xD

Co do tematu to nie kupuje tego gówna, lepiej załóż temat w dziale komputery to Ci coś złożą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...