Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold I

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem aktualnie w Gold II dostaję za wygraną po 25pkt i pytanie moje czy jakbym dostał się do Golda I to czy też tam będę dostawał po 25 pkt czy mniej?

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć, ale jak ja przechodziłam np. z silvera do golda to przy 50pkt dostawałam za jeden meczyk 7pkt ? Przy 80pkt to po 4?

Coś jakoś tak.

Opublikowano

Hmm a takie pytanie jak dostaje teraz po 25pkt to oznacza ze mam wysokie mmr i tak przynajmniej w goldzie 1 bede dostawal po te 15-20 pkt ?

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Tak masz wysokie MMR,co do samego golda I to jak masz b. wysokie to będziesz dostawał po 10-15 i tracił po 5,a jak masz niskie to będziesz dostawał po 5 a tracił ok. 10,ale jak teraz dostajesz tyle punktów to powinieneś mieć tę pierwszą opcję .

Opublikowano

Tak masz wysokie MMR,co do samego golda I to jak masz b. wysokie to będziesz dostawał po 10-15 i tracił po 5,a jak masz niskie to będziesz dostawał po 5 a tracił ok. 10,ale jak teraz dostajesz tyle punktów to powinieneś mieć tę pierwszą opcję .

10-15 to spokojnie dostaje się przy normalnym, w gold I jak masz wysokie to możesz dostawać i po 30+ za mecz. A wracając do autora tematu to jak masz ładne mmry i nie zanotujesz jakieś głupiej wtopy to spokojnie możesz dostawać po te 25pkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...