Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Można dostać od razu perma?

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanie czy jak np. ktoś dostaje tylko ostrzeżenia, powiedzmy 3 za flame i tam 1 za cokolwiek innego. I nie dostał żadnej blokady czatu, ani bana dniowego lub trzydniowego. Poprostu ktoś dostał sporo ostrzeżeń ale nic pozatym, to może dostać od razu perma? Czy zawsze przed permem jest jakiś ban typu blokada czatu czy blok konta na 3 dni np? Czy mozna odrazu po ostrzezeniach przywalic perma ?

Pozdrawiam :P

Opublikowano

Nie ma raczej, perma?

Perm jest za jakieś oszustwa np. z RPkami czy coś.

Może jakiś fejm jakby cisnął ostro po RIOCIE w grach to by dostał, ale zwykły szary gracz na 90% nie ma szans.

Opublikowano

Nie no ja wiem, że moze byc perm za flame. Jak sie tam dostaje od nich wczesniej jakies krotsze bany. Ale nikomu nie rgozilem. Tylko jak serwery riotu lagowaly to napisalem fcking riot servers xD ale mi sie wydaje ze za same ostrzezenia perma nie dadza, tylko wczesniej przed nim jakies krotsze bany czasowe, nie?

Opublikowano

Każdy twój następny (nie otrzymany przez leave bustera) po otrzymaniu 4 banów, może być permem.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Aha, czyli trzeba miec 4 bany, aby dostac perma, ta? A ostrzezenia to poprostu nic? Ostrzezenia po pewnym czasie = ban czasowy, a 4+ bany czasowe=perm? dobrze to rozumiem?

Ps. Jak sie dostanie te 5 ostrzezen, ale zadnego bana czasowego, to chyba nie moga od razu perma przywalic, nie?

Opublikowano

Można jeżeli będziesz bugował RP w wielkich ilościach albo używał dopalacze.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Zależy od czego ostrzeżenia dostajesz jeżeli Flejm to perm na pewno wpadnie.

Jeżeli AFK to po paru też może bez problemu wejść.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

no ale wpadnie od razu perm? bez jakis banow np. 1 -2 dniowych?

I o BoLa tu nie chodzi, bo nie uzywam tego. bardziej chodzi o kwestie flameu itd. normale, to za co mozna zareportowac. nie zadne elo boosty itd

Opublikowano

za flame do trybunału leci twoja sprawa i jak ocenią na negatwę to dostajesz 2 rodzaje kary

bany na

1-3-7-14-perm

i do tego czasówki na czat

5 meczy-10meczy-20meczy-pewnie dużo

Opublikowano

Ja dostawałem przez całe 4 dni z 5-6 grami dziennie, reporty za flame, choć się wgl nie odzywałem xD

I nie dostałem za to bana.

Ostatnio pisałem do riotu na temat banów, odpisali że wygląda to tak : 1-3-7-7-7-7-7-14- PERM ale rzadko tak jest, bo ludzie się poprawiają z gry na grę.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja dostawałem przez całe 4 dni z 5-6 grami dziennie, reporty za flame, choć się wgl nie odzywałem xD

I nie dostałem za to bana.

Ostatnio pisałem do riotu na temat banów, odpisali że wygląda to tak : 1-3-7-7-7-7-7-14- PERM ale rzadko tak jest, bo ludzie się poprawiają z gry na grę.

nie dostałeś bana bo jak mówisz że nie flamowałeś

to niby za co miałeś dostać???

czyli w twojej sprawie większość dała UŁASKAW

qlnc.png
Opublikowano

Aha, czyli trzeba miec 4 bany, aby dostac perma, ta? A ostrzezenia to poprostu nic? Ostrzezenia po pewnym czasie = ban czasowy, a 4+ bany czasowe=perm? dobrze to rozumiem?

Ps. Jak sie dostanie te 5 ostrzezen, ale zadnego bana czasowego, to chyba nie moga od razu perma przywalic, nie?

Tak. musisz mieć 4 bany czasowe, a potem możesz dostać perma. Bany te musza być nałożone przez Riot/Trybunał, te przez leave bustera się nie liczą. Możesz także dostać momentalnie bana za przykładowo, kradzież RP jak niedawno.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Aaa ok czyli podsumowując jesli dostalem same ostrzezenia i bylo ich ok. 5 . To nie mam prawa dostać od razu perma tylko ew. blokada czatu lub ban na dzien trzy tydzien itd. tak?

Opublikowano

GMDRLRR.png

Od Riotu.
Musisz dostać 4 bany, dopiero potem MOŻLIWY perm, te ostrzeżenia są dla picu. Po prostu nie flamuj, i nigdy nie dostaniesz żadnego bana.

12zuijh.png

Opublikowano

jak dostajesz bana, to chyba nie możesz wejść na konto przez jakiś czas, nie? :rolleyes:

12zuijh.png

Opublikowano

Dobrze mówisz, bana dostajesz jak kurwa dostajesz bana, czyli nie możesz wejść na konto przez określoną ilość czasu.

12zuijh.png

Opublikowano

Za pierwszym razem nie, rozklada sie to tak:

1 Dzien > 3 Dni > Tydzien x1/x2 > 2 Tygodnie x2-5 > Perm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...