Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwosc odwołania się od bana? Dzisiaj tak owego dostałem... Jest on już na 3 dni... Dostalem w najmniej odpowiednim momencie - koniec sezonu... Powodem było wychodzenie z gry. Laptop w ciągu gry wyłączył mi się 2 razy. Czy jak napiszę do Riotu z wyjasnieniami to cofną bana?

Opublikowano

Jezeli dostales bana za wychodzenie z gier nie jest to pewnie 1 taki przypadek u ciebie. Najwyrazniej opusciles juz pare gier przez co twoja druzyna mogla przez to przegrywac. Musisz niestety czekac te 3 dni.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Jak ktoś nie ma szczęścia do Leave Bustera dostanie bana zaraz po meczu :) Zawsze możesz napisać do RIOT'u, aby odwołać się od tego bana, opisz im co się stało, lecz wątpię w to, aby znieśli Ci tego bana - była to po prostu twoja przyczyna a nie z winy RIOT'u ;)

8372383248.png
Opublikowano

Ja dostałem bananka od leave bustera za to, że wywaliło mnie z gry na około 5 minut na początku z gry.Po tym czasie wróciłem, gra trwała około godziny, w chuj trudna, wyccarowałem to pamiętam ze statami 22/9/15 na ADC. Gra się kończy, ekran końcowy a tam info że dostałem bananka za opuszczanie gier. Zajebałem taki flame do supportu, że dziwie się, że nie dostałem za niego perma :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja mialem ostatnio bana na 2 miesiące za wychodzenie z gry i flame :D i jakos nie placze.

To tylko gra.

A pozatym nie mam perma za leave i flame :D jest tylko 20 gier do ograniczonego pisaia - flame oraz za leave bany : 1 dzien - 2 dni - 3 dni - 7 dni -14 dni - miesiac za naganne wychodzenie , nie patrzylem ale mam doswiadczenie :D

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...